Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Manželia lekári si chceli užiť s tínedžerkou: Švédska trojka sa ukrutne zvrhla v niečo strašné

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

GERALDTON - Mladá lekárka z Austrálie je obvinená z toho, že dobila svojho manžela na smrť kladivom. Malo sa tak stať po tom, čo prežili švédsku trojku s tínedžerkou, s ktorou sa schádzali už dlhšie. Aj tu sa opäť raz potvrdilo, že od vášne je veľmi blízko na druhý breh.

Chamari Liyanagová s manželom Dinendrom zvykli z času na čas okoreniť svoj sexuálny život ďalším človekom, väčšinou mladými ženami. Pred časom sa dvojica pochádzajúca zo Srí Lanky zoznámila so sedemnásťročnou tínedžerkou, s ktorou udržiavala intímny vzťah. 

Jedno z ich stretnutí sa však zvrtlo v tragický koniec. Chamari totiž údajne vytiahla kladivo a dotĺkla ním svojho muža na smrť.  Stalo sa tak vraj preto, lebo mala už plné zuby manželových zvrátených sexuálnych chúťok a taktiež sa bála, že Dinendre prezradí, čo sa deje za dverami ich spálne, čo by mohlo ohroziť jej lekársku kariéru. 

Američanku (†35) zavraždili v Taliansku po zvrhlom sexe: Podozrivým je senegalský migrant

Keď polícia dorazila na miesto činu, našla vrahyňu skrčenú vedľa postele, na ktorej ležal mŕtvy manžel. Okolité steny boli postriekané jeho krvou. Liyanagovú okamžite zatkli a obvinili zo zabitia. Na súde sa bránila tým, že Dinendre ju fyzicky týral, nútil vykonávať rôzne nechutné sexuálne praktiky a kontroloval každý jej finančný výdavok. Vraždu manžela si vraj vôbec nepamätá. "Po príchode na miesto som sa jej spýtal, čo sa stalo. Povedala, že netuší," uviedol jeden zo zdravotníkov Matthew Curley. 

Manželia lekári si chceli
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Liyanagová na pojednávaní vyhlásila, že je nevinná. Podľa jej právnika Georga Giudica ide o zlomenú a týranú ženu, ktorú navyše trápi nedostatok spánku. Súd v Západnej Austrálii bude pokračovať v ďalších dňoch. Informoval portál news.com.au. 

Viac o téme: SexVraždaŠvédska trojka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu