Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Frustrovaným mužom svitá nová nádej: Vedci vynašli gél, ktorý dokáže sexuálne zázraky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Britskí vedci našli bizarný spôsob, ako pomôcť mužom trpiacim poruchou erekcie. Nová liečba znie síce nebezpečne, ale zaručuje vraj riadny partnerský ohňostroj. Za všetkým je dynamit a to doslova.

Experti vytvorili špeciálny „explozívny“ gél, ktorý by si muž aplikoval na genitálie pred sexuálnym stykom. Obsahuje malé dávky vysoko výbušného nitroglycerínu a ďalšie prísady, vďaka ktorým dokáže rýchlo preniknúť cez kožu. Účelom je rozšírenie a dobré prekrvenie cievok počas vzrušenia.

Muž s dvojcentimetrovým penisom prehovoril o svojom utrpení: Myslel som, že som jediný na svete

Podľa štatistík sa s problémami s erekciou v Británii stretáva jeden muž z desiatich. Sexuálny život týchto mužov bol až doposiaľ prevažne závislý len na známych modrých tabletkách. Ich užívanie však niekedy sprevádzajú negatívne vedľajšie účinky, uvádza Daily Mail.

Odborníci už dlhšie vedia, že explozívny nitroglycerín má v malom množstve liečivé účinky, pretože jen schopný rozširovať krvné cievy a zlepšovať prietok krvi. Preto bol v medicíne už sto rokov používaný na zmiernenie bolestí na hrudi, či na nápravu ochorenia srdca angina pectoris.

Vedci aktuálne skúmajú, ako sa nitroglycerín osvedčí aj pri mužskej erektilnej dysfunkcii. Predpokladajú však, že nástup účinkov bude rýchlejší, ako pri tabletkách, ale pravdepodobne sa bude predávať len na lekársky predpis.

Frustrovaným mužom svitá nová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: Erektilná disfunkcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu