Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kozmetička žene (49) zničila život, bojí sa pozrieť do zrkadla: Vyzerám ako klaun

Mary Malargicová
Mary Malargicová (Zdroj: Youtube/ACurrentAffair9)

BRISBANE - Túžila po peknej tvári, ale dočkala sa presného opaku. Štyridsaťdeväťročná Mary sa po návšteve kozmetického salóna bojí pozrieť do zrkadla, pretože vyzerá ako príšera.

Prirodzený make-up? To sotva! Mary Malargicová, ktorá navštívila kozmetický salón, pretože chcela permanentný make-up, je teraz zhrozená a bojí sa na seba pozrieť do zrkadla. „Vyzerám ako klaun,“ priznáva so slzami v očiach.

Žene (27) sa stalo to, čo ešte nikdy predtým: Po polhodine ma vyhodili z práce, kvôli FOTO v článku

Mary trpí vzácnym kožným ochorením, dermatomyozitídou, ktoré jej bráni nosiť klasický kozmetický make-up, preto si dala v salóne vytetovať očné linky, obočie a kontúry okolo pier. Výsledok však vyzerá celkom inak, ako čakala, hoci od kozmetického salónu požadovala prirodzený, jemný vzhľad.

„Nevyzerám ako ľudská bytosť. Nespoznávam samu seba,“ priznáva Mary, ktorej jedinou nádejou je teraz drahé odstránenie tetovania pomocou laseru. Kozmetický salón, ktorý jej znetvoril tvár, sa podľa Daily Mail nevyjadril, či poškodenej žene nápravu uhradí. Okrem toho je otázne, či mala kozmetička diplom alebo zodpovedajúcu kvalifikáciu na vykonávanie ponúkaných procedúr.

Viac o téme: Permanentný make-upMary Malargic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu