Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Alternatívny lekár urobil totálnu šialenosť: Nakazil sa vírusom HIV, potom prišlo prekvapenie

Samir Chachoua Zobraziť galériu (2)
Samir Chachoua (Zdroj: Facebook/Doctor Samir Chachoua: Shattering the Myth of Incurable Disease)

CANBERRA/WASHINGTON - Austrálsky doktor Samir Chachoua patrí buď medzi ľudí so železnými nervami, alebo medzi mužov s extrémnou odolnosťou organizmu. Aby dokázal, že vírus HIV nie je neporaziteľný, dobrovoľne sa ním nechal nakaziť.

Kontroverzný austrálsky doktor Samir Chachoua si vpichol injekciu s krvou herca Charlieho Sheena, ktorý je nakazený vírusom HIV, aby dokázal, že smrtiaci vírus dokáže poraziť obyčajné kozie mlieko. Pochybný lekár bez licencie sa totiž zaoberá liečbou hollywoodskej hviezdy pomocou mlieka artritických kôz po tom, ako sa ňou preslávil v Mexiku.

Vírus znetvorujúci deti môže byť ešte horší: Nakazení už aj v Nemecku, je Slovensko pripravené?

Chachoua tvrdí, že vírus CAEV, ktorý sa v mlieku nachádza, účinne „ničí HIV a ľudí, ktorí ho pijú, chráni po celý život.“ Doktor však svoje závery nemôže podložiť žiadnymi vedeckými výskumami. Herec sa dobrovoľne zveril do rúk alternatívneho doktora, pretože bojoval s negatívnymi sprievodnými účinkami antiretrovirálnej terapie. Trápili ho neustále hnačky či bolesti hlavy. Chachoua k liečbe Sheena dodal, že všetky problémy sa po nástupe liečby vytratili, avšak lekári herca, ktorý na nejaký čas klasickú liečbu vynechal, nepotešili. O pár dní po vynechaní klasickej liečby mu hodnota vírusu v krvi vzrástla, píše píše Ibtimes.com.au

Charlie Sheen bojuje so zákerným vírusom od roku 2011
Zobraziť galériu (2)
Charlie Sheen bojuje so zákerným vírusom od roku 2011  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: HIVCharlie SheenSamir ChachouaKozie mlieko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu