Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž zverejnil FOTO svojej manželky počas periódy: Je to hit, jej nočný úbor hovorí za všetko!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Takmer každá žena už zažila nepríjemné príznaky, ktoré sprevádzajú menštruáciu. Hlavne prvý deň býva pre niektoré veľmi bolestivý, depresívny a sú rady, keď im dá celý svet pokoj a môžu sa iba pokojne uvelebiť v posteli. Muži si však zvyknú z tohto špecifického obdobia svojich partneriek strieľať a vtipkovať na účet pre nich nepochopiteľných zmien nálad. A jeden odvážlivec dokonca vyfotil svoju manželku počas periódy v absolútnom antisexi odeve, v ktorom sa hodlala ísť spať. Netreba ani zdôrazňovať, že záber sa okamžite stal hitom.

Tínedžerka (†13) si užívala dovolenku, prišlo jej zle: Zomrela, za všetko mohla bežná ženská vec

Žena počas menštruácie je pre muža čosi ako nekonečná studnica zádrapiek a emocionálnych výlevov, okolo ktorej treba našľapovať po špičkách a ani tak nikdy nebude dobre. Je precitlivená, vzťahovačná a v posteli potrebuje predovšetkým objatie a nie sexuálne avantúry, hoci sa nájdu určite aj výnimky. Niet sa preto čo čudovať, že ani manželka internetového "chválenkára" sa neproducírovala po byte práve v negližé, ale v niečom, čo on sám nazval outfit "Nedotýkaj sa ma, k...a, mám menštruáciu".

View post on imgur.com

Zaujímavosťou však v tomto prípade je, že množstvo žien, ktoré fotografiu videlo, sa s ňou stotožnilo. Pripustili, že aj ony samy sa obliekajú v tomto období radšej do niečoho pohodlného a tiež nosia na sebe vyťahané pyžamo a staré ponožky. "Môj je skoro totožný, s tým, že ja ešte mám super chlpatý župan a dve mačky, ktoré používam ako vyhrievacie podušky," priznala sa jedna z komentujúcich internetových užívateliek.

Páni sa v tomto prípade skôr prikláňali k názoru, že by si mal dávať odvážlivec pozor, aby jeho manželka túto fotografiu na internete nenašla, a to hlavne v kritickom období periódy, pretože inak je mŕtvy muž. Ak teda v najbližších dňoch už žiadny ďalší príspevok na stránkach Reddit či Imgur nezverejní, bude jasné, že doma nastalo peklo.

Viac o téme: Menštruácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu