Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Manéž Bolka Polívku oslavuje 30-te narodeniny, nenechajte si ju ujsť v Trnave a v Bratislave!

Zobraziť galériu (6)

Česká herecká legenda Bolek Polívka sa po minuloročnom obrovskom úspechu opäť chystá na Slovensko. S fanúšikmi chce na februárovom turné osláviť neuveriteľných 30 rokov existencie „Manéže Bolka Polívku“! Skvelý herec, moderátor a zabávač si do manéže pozval zaujímavých hostí, vystúpia s ním herci Pavel Liška, Arnošt Goldflam, Anna Polívková či tanečník Michal Kurtiš.

Bolek Polívka sa však osobitne teší na duel s maestrom Milanom Lasicom. Hudbu si zoberú na starosť slovenská skupina Horkýže Slíže a dvojnásobný majster Českej republiky v beatboxe En.Dru. Nenechajte si ujsť ohňostroj intelektuálnej zábavy v podaní Bolka Polívku. V Trnave sa predstaví 26. a v Bratislave 27. februára.

„Manéž Bolka Polívky“ je späť! Skvelý herec a zabávač opäť mieri na Slovensko. Bolek sa na slovenské publikum veľmi teší, pričom verí, že si zopakuje minuloročný úspech.  

"Všade bolo plno, návštevnosť sa pohybovala od 600 do 2200 ľudí. Veľmi zodpovedne sa pripravujeme aj tentokrát, nechceme publikum sklamať. Naše prípravy pripomínajú dianie pred rockovým koncertom. Veľký priestor vyžaduje totiž iné herecké prostriedky. Musí sa hrať s väčším gestom a očami otvorenými dokorán," povedal Bolek Polívka.

Vystúpenia budú vo veľkých priestoroch – v Mestskej športovej hale v Trnave a v Incheba Expo Aréne – v Hale B v Bratislave. Skvelý Bolek chce so slovenskými fanúšikmi osláviť 30. výročie vzniku Manéže vo veľkom štýle. Aj tentoraz si preto pozval mimoriadne zaujímavých hostí. Diváci uvidia staršie známe scénky, ale aj novinky.

„Tento rok sme opäť – po 28 rokoch – do programu zaradili legendárnu scénku „Tam je vedro“ s Arnoštom Goldflamom. Diváci sa môžu tešiť aj na „Tour de France“ s Pavlom Liškom. A v klaunskom výstupe sa predstaví Pavol Seriš, ktorý sa objavuje v Re-Kabaretu,“ uviedol režisér Rudolf Chudoba.

Trnavské a bratislavské vystúpenie je súčasťou česko-slovenského turné, ktoré sa začína v Brne. Tento rok môžu fanúšikovia vidieť „Manéž Bolka Polívku“ len naživo. Televízia totiž nové časti nenakrúca.

"Turné je taká náplasť na našu boliestku. Nikto nám totiž nič poriadne nevysvetlil a dokonca ani nepovedal, že Manéž nebude. Stále sa to len nejako odkladá, všetci sú anonymní, pripomína mi to chovanie niekdajších predrevolučných pracovníkov," posťažoval sa Bolek Polívka.

O to viac sa obľúbený herec teší na turné. V „Manéži Bolka Polívku“ tentoraz vystúpi aj Pavel Liška, Jiří Stivín, Anna Polívková, či Michal Kurtiš. Hudbu si zoberú na starosť slovenská skupina Horkýže Slíže a dvojnásobný majster Českej republiky v beatboxe En.Dru. Bolek Polívka sa osobitne teší na spoločné vystúpenie s Milanom Lasicom, s ktorým minulý rok zabodoval s nádhernou scénkou z inscenácie „Mínus dvaja“ a piesňou „Život je len náhoda“. Vstupenky sú dostupné v sieti PREDPREDAJ.SK.

MANÉŽ BOLKA POLÍVKU
20.2.2016 Brno – Mestská hala VODOVA
21.2.2016 Praha – RockOpera
23.2.2016 Ostrava – Hala Tatran
24.2.2016 Zlín – Športová hala EURONICS
26.2.2016 Trnava – Mestská športová hala
27.2.2016 Bratislava - Incheba Expo Aréna – Hala B

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu