Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Žena sa ubytovala v hoteli: Keď zbadala, ako vyzerá chodba, od prekvapenia jej padla sánka

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Pre ženy je predstava, že by sa na večierku stretli dve v rovnakých šatách, hotová pohroma. Hodiny príprav by vyšli úplne navnivoč a dobrá nálada by sa prepadla kamsi pod zem. Ako sa však vyrovnať so skutočnosťou, keď si uvedomíte, že vaše oblečenie dokonale kopíruje farebné zladenie hotelovej chodby?

Turistka chcela pobozkať hada: VIDEO hrôzy, ktorá nastala, ľudia kričali od strachu

Určite sa nestáva každý deň, aby ste sa stretli s niečím podobným, ako nemenovaná žena, ktorá sa ubytovala v náhodnom hoteli. Dokonca je celá udalosť natoľko pritiahnutá za vlasy, že si fotografia, ktorá poslúžila ako dôkaz, už získala na stránke Imgur viac ako štyri milióny videní a za 24 hodín sa stala na internete virálnym hitom.

Stačí sa na záber, zverejnený priateľkou danej ženy, pozrieť a hneď zbadáte čosi, čo vás doslova zarazí. Žena stojaca na hotelovej chodbe má na sebe tričko, ktoré je vernou farebnou kópiou stien a dokonca aj jej čierne šortky pekne ladia s tmavým kobercom. Dá sa povedať, že s chodbou doslova splýva.

Samozrejme, že sa tomuto nevídanému úkazu dostalo aj značnej komentátorskej pozornosti a internetoví používali nezabudli ani na svoj povestný humor. "No jeden z vás sa bude musieť ísť prezliecť," radil jeden z nich, kým druhý sa spýtal: "Má vaša priateľka taktiež bazén?"

 

View post on imgur.com
Viac o téme: Hotel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu