Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO zázraku, ktorý sa stal v byte katolíčky: Steny začali roniť slzy Panny Márie!

Uplakané steny pokropili aj zrkadlo a koberec Zobraziť galériu (3)
Uplakané steny pokropili aj zrkadlo a koberec

SURREY - Odkedy začali po stenách bytu katolíčky stekať zázračné slzy, jej bydlisko sa premenilo na posvätné miesto, ktoré sa hrnú navštíviť ľudia z celej krajiny. Veria, že slzy patria Panne Márii.

Oddaná katolíčka Sanna Lona bola práve tri týždne dozadu sama doma, keď ucítila niečí dotyk na svojich ramenách. Vzápätí sa jej zjavila Panna Mária, ktorá jej povedala, aby sa otočila a pozrela sa na stenu, uvádza CTV Vancouver.

Panna Mária sa zjavila tisícovému davu počas omše: Záhadné FOTO mysterióznej postavy

„Moja mama moja vydesená,“ spomína Sandy Alyaisová, dcéra Sanny Lonaovej.  Spočiatku uvidela na stene v spálni len tenký pruh oleja, ktorý sa však rýchlo rozšíril aj na inú stenu, dokonca aj na koberec a zrkadlo.

VIDEO zázraku, ktorý sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/CTV News Vancouver)

„Mária povedala, aby sa steny nikto nedotýkal, pretože by sa dotkol jej tváre a ona nechce, aby sa niekto dotýkal jej tváre,“ vysvetlila svedkyňa zázraku, ktorej byt už navštívilo približne 300 veriacich. Na siedmy deň sa podľa rodiny objavila na stene aj trblietavá modrastá podobizeň Panny Márie.

VIDEO zázraku, ktorý sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/CTV News Vancouver)

Do zázračného bytu denne prichádzajú cudzí ľudia, aby posvätnému miestu vzdali hold. Matky olejom potierajú deťom tvár alebo sa na mieste modlia. Ako upozornila Sanna Lona, Panna Mária veriacich vyzvala, aby sa modlili za ľudí zo Sýrie a Iraku. Olej na stenách bytu v kanadskom Surrey sa stal fenoménom, aj keď miesto zatiaľ nepreskúmali žiadni odborníci, ktorí by priniesli vedecký dôkaz o skutočnom zázraku.

Viac o téme: StenyZázrakSlzy Panny Márie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu