Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Na ulici postavili záhadnú kabínu na FOTO: Dejú sa tam nemravnosti, musia zostať zahalené!

(Zdroj: Twitter/Dave and Creech Show)

NEW YORK - Poznáte ten pocit, keď v práci jednoducho nedokážete obsedieť? Odborníci niekedy odporúčajú vydať sa na krátku prechádzku – minimálne od vášho pracovného stola k toaletám. A zopár vynaliezavých mužov na tejto ceste dostalo nápad, ktorý stojí za vznikom jednej z najbizarnejších kabíniek na svete.

Kde sa vzala, tu sa vzala,  na ulici v New Yorku vyrástla podivná čierna kabínka s nápisom GuyFi. Nie je to žiadna telefónna búdka ani terénna fotokomora vybavená záhadným čiernym závesom. Je to tzv. masturbačná kabína, s ktorou prišla americká firma, aby v jej útrobách ponúkla pracujúcim mužom útočisko, keď sa budú chcieť zbaviť stresu.

VIDEO Nákupná horúčka mladíka vyprovokovala k ohavnosti: Pri elektronike neovládol vzrušenie

Trik je v tom, že rafinovaná kabínka na prvý pohľad pripomína kabínku na prezliekanie alebo telefonovanie, no v skutočnosti v nej nájdete stoličku a notebook s pripojením na internet. Ich účel necháme na vašej fantázii. Spoločnosť vraj vytvorila masturbačnú kabínku po tom, ako sa až 39 percent newyorských mužov priznalo, že masturbujú počas pracovnej doby. Ak bude kabínka úspešná, spoločnosť Hot Octopuss ju chce nainštalovať aj v ďalších mestách. Podľa tvrdenia spoločnosti vyskúšalo kabínku už v deň jej „slávnostného otvorenia“ sto mužov, informoval portál Mashable.com.

...

Viac o téme: New YorkMasturbačná kabína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu