Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bizarný prípad: Sú tieto záhadné FOTO prvými, ktoré boli urobené počas únosu mimozemšťanmi?

Kto to je? Zobraziť galériu (4)
Kto to je? (Zdroj: mufon)

LONDÝN/ILLINOIS - Vyšetrovatelia paranormálnych javov sa zaujímajú o prípad ženy, ktorá je presvedčená, že bola unesená mimozemšťanmi a tí sú autormi záhadných fotografií. Vo svojom mobile totiž našla 40 tajomných záberov, vrátane jedného, ​​ktorý vyzerá, že zobrazuje humanoidnú bytosť. Malo sa tak stať po tom, čo náhle stratila vedomie a predpokladá, že práve vtedy ju vzali cudzí tvorovia z jej domu.

Lekár (60) je presvedčený, že na FOTO zachytil niečo neuveriteľné: Vyzerá to ako zdroj svetla

Jej tvrdenia boli hlásené Mutual UFO Network (MUFON), uznávanej globálnej organizácii, ktorá sa zaoberá vyšetrovaním paranormálnych javov a tiež vedie databázu pozorovaní a mimoriadnych udalostí. Vo svojej správe zaslanej MUFON žena požiadala organizáciu, aby sa na obrázky pozrela, pretože sa domnieva, že boli urobené mimozemšťanmi. "Verím, že som v tú noc bola unesená," uviedla.

Bizarný prípad: Sú tieto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: mufon)

Nachádza sa práve vo svojom byte v Plymouthe, v americkom štáte Illinois, keď sa pohádala s priateľom, a ten sa rozhodol spať v jeho dodávke na príjazdovej ceste. "Zapálila som si cigaretu na sporáku a v ruke som mala žreb. V ďalšej chvíli som sa prebudila na podlahe v mojej kúpeľni v embryonálnej polohe. Cigareta a žreb ležali na podlahe v kuchyni, kde som ich zrejme upustila," opísala udalosť žena, ktorá si o pár dní neskôr prezerala telefón a zistila, že v ňom má 40 záberov, ktoré neurobila ani ona, ani jej priateľ.

Bizarný prípad: Sú tieto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: mufon)

"Keď sa ne pozriete naozaj detailne, zistíte, že sú z iného sveta a nemožno ich sfalšovať," dodala žena, ktorá desať z nich zaslala MUFON. Iba na jedinej je však čosi, čo sa podobá na humanoida, zvyšok sú len rozmazané svetlá a farby. Organizácia považuje prípad zatiaľ za nevyriešený, aj keď skeptikom je hneď jasné, že takéto zábery mohol urobiť ktokoľvek a nemusel byť ani z iného sveta. Stačí, aby si zo ženy ktosi vystrelil.

Bizarný prípad: Sú tieto
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: mufon)

Viac o téme: únosMimozemšťania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu