Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Ženu prinútil kráčať nahú po ulici: Trest za posielanie svojich sexi foto iným mužom!

Muž jej kázal zastaviť sa symbolicky pri odpadkoch. Zobraziť galériu (2)
Muž jej kázal zastaviť sa symbolicky pri odpadkoch. (Zdroj: liveleak)

NEW YORK - Istá žena v New Yorku rozhodne nemala veľkú radosť z nápadu svojho priateľa, ktorý sa jej rozhodol pomstiť a ponížiť ju na verejnosti. Údajne sa voči nemu prehrešila tým, že si písala s inými mužmi a posielala im svoje obnažené fotografie, a tak usúdil, že ju treba vytrestať.

Pomsta slovenskej modelky (32) za silvestrovské sexuálne útoky: Pikantné VIDEO jej aktu v Kolíne

Video, ktoré si natočil, ukazuje jeho nežnejšiu polovičku zabalenú iba v uteráku a núti ju, aby kráčala pred ním po ulici. Napokon však z nej aj tento jediný kus "odevu" stiahne a chce, aby vystavovala svoje telo každému okoloidúcemu.

VIDEO Ženu prinútil kráčať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: liveleak)

"Stoj a daj dole uterák. Chceme vidieť tvoju hanbu," počuť na záberoch. "Pekné dievča ako ty... so siedmimi mužmi. Za to zaplatíš. Teraz môže vidieť každý, teraz môže vidieť každý," ozýva sa spoza kamery hlas jej priateľa, ktorý ju dokonca častuje vulgárnym oslovením ku..a.

Podľa informácií uvedených pod videom zverejneným na portáli LiveLeak muž zistil, že jeho družka si písala správy s viacerými mužmi a posielala im svoje nahé snímky. Nie všetci diváci však zdieľajú rovnaký názor, že práve toto by bol vhodný spôsob, ako sa jej pomstiť. "Neviem, čo urobila, a je mi to jedno, nikto si zaslúži byť takto ponížený," uviedol jeden z komentujúcich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu