Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Turista zabudol na čerpačke svoju ženu: Zistil to až po 100 km, takmer ho roztrhla od jedu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Viete si predstaviť, že by vás najbližší človek, ktorého vo svojom živote máte, nechal len tak na čerpacej stanici a ani si to nevšimol? Nuž, určite by ste mu po opätovnom stretnutí od radosti neskočili okolo krku. Skôr by ste na neho spustili príval výčitiek rovnako, ako žena, ktorú zabudol manžel na benzínke v Brazílii a pokojne odšoféroval sto kilometrov, kým na chybu prišiel.

Rodičia si cestou na dovolenku dali pauzu na odpočívadle: Po 150 km zistili z rádia hrôzostrašnú vec

Pár bol spolu s dospievajúcim synom na dovolenke v Brazílii a práve sa vracal späť do Argentíny, keď musel zastaviť dotankovať na čerpacej stanici pri Passo Fundo. Muž známy iba pod menom Walter naplnil nádrž benzínom a odbehol si na záchod. Práve vtedy sa však prebudila jeho manželka Claudia (40), spiaca doposiaľ v zadnej časti auta. Zatiaľ, čo si ona išla kúpiť niečo pod zub, jej muž pokojne nastúpil a bez kontroly svojich spolujazdcov vyrazil. To, že mu vo vozidle niekto chýba, zbadal až po 100 kilometroch.

Claudia mala navyše tú smolu, že oblasť nebola dostatočne pokrytá mobilným signálom, a tak pracovníci benzínky privolali políciu, ktorá ju odviezla na miestu stanicu, kým si po ňu manžel prišiel. Zaujímavosťou je aj to, že stratu matky nespozoroval ani jej 14-ročný syn, ktorý sa po celý čas hral na prednom sedadle na mobilnom telefóne.

Po dvoch hodinách Claudia oslávila manželov návrat tým, že si poriadne kopla do auta. "Bola veľmi nahnevaná. Sťažovala sa, že mu to trvalo tak dlho, kým si to uvedomil," uviedol dopravný policajt z Passo Fundo pre miestne médiá. Našťastie k fyzickému útoku neprišlo. Podobný prípad zdobil nedávno aj titulky francúzskych novín po tom, čo na čerpacej stanici nechal novomanžel svoju nevestu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu