Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vysoká cena za pomstu: Čerstvá mamička zverejnila priateľovu neveru, za porno dostala trest!

Lorraine a Wullie mali veľmi pekný vzťah, až kým doňho nevstúpila mladá kráska
Lorraine a Wullie mali veľmi pekný vzťah, až kým doňho nevstúpila mladá kráska (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Hovorí sa, že pomsta chutí najlepšie chladená. Avšak keď Lorraine Donoghue (32) zistila, že ju jej partner Wullie Crawford (37) podvádza, jednala okamžite, čo ju však dostalo do nemalých problémov. Lorraine sa totiž rozhodla, že detaily sexuálneho života tohto záletníka zverejní na internete. Za šírenie porna má však teraz zápis v registri sexuálnych útočníkov.

„Je mi ľúto, čo som urobila, dostala som sa do veľa problémov a hoci to nie je ospravedlnenie, urobila som to v zápale bolesti a hnevu,“ kajá sa teraz Lorraine. Treba však povedať, že Wullie je dal poriadny dôvod. Nielenže ju podvádzal s 18-ročnou dievčinou v ich spoločnej posteli, ale urobil jej to iba šesť týždňov po narodení ich spoločnej dcérky.

Lorraine na to prišla tak, že pod posteľou objavila dámsku spodnú bielizeň, ktorá nebola jej a neznáme sexuálne hračky. Potom v domácom počítači objavila fotografie a videá dokumentujúce Wullieho zradu. Fotky tak rovno poslala priateľom na Facebooku do súkromných správ, ako aj priateľovi neverného dievčaťa, ktoré pomohlo rozvrátiť Lorraine a Wulliemu vzťah.

Matka troch detí sa teraz prihovára iným ženám: „Nemohla som uveriť, že my to mohol spraviť. Keď som si uvedomila, že ona o mne vedela a aj tak s ním dokázala spávať za mojím chrbtom, kým som nosila pod srdcom naše dieťa, nemala som slov,“ povedala redaktorom britského denníka Sun. Napriek tomu varuje ostatné ženy pred unáhleným konaním.

„Viem, že to bolo hlúpe, ale urobila som to v okamihu úplného šialenstva, keď som bola hlboko ranená. Vedela som, že je sukničkár a že ma už v minulosti podviedol, ale keď som ho vtedy vykopla, prosil ma, aby som ho vzala späť, vraj to už neurobí,“ hovorí zlomená žena. V októbri minulého roka Lorraine zapísali do registra sexuálnych útočníkov, pretože fotky a videá so sexuálnym obsahom šírila cez sociálne siete. Pätnásť mesiacov bude v domácej väzbe, potom musí odrobiť 120 hodín verejnoprospešných prác.

Viac o téme: PomstaPodvedená ženaSexuálny útočník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu