Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Krutá pomsta podvedenej manželky: Mužovu milenku zmlátila a zhodila z mosta

Milenku ťahala za vlasy.
Milenku ťahala za vlasy. (Zdroj: liveleak)

RIO DE JANEIRO - Podvádzať vo vzťahu sa neopláca! Paradoxne sa však v tomto prípade o tom presvedčila mužova milenka a nie manžel ohrdnutej ženy, ktorá sa rozhodla pomstiť. Milenku zmlátila priamo na ulici a svoj výstup zakončila hodom do rieky.

Manžela prichytila, ako jej zahýba so slúžkou: A do väzenia pôjde zrejme ona!

Kruté chvíľky pomsty boli zaznamenané na mobilný telefón a zverejnené na stránke LiveLeak. K scéne malo prísť v Brazílii a video sa začína už rozbehnutou potýčkou medzi ženami. Rozzúrená manželka ťahá milenku za vlasy, zatiaľ čo tá sa snaží zúfalo držať mreží akejsi brány. Keďže je však krehkejšia a má zjavne menej sily, napokon podľahne a nechá sa za vlasy vliecť ďalej po ceste.

Milenka po portugalsky prosí, aby jej dala pokoj a nechala ju odísť, ale jej slová vôbec nezaberajú. Dvojica sa stále viac približuje k mostu, kde sa do boja zapojí ďalšia žena, aby pomohla nasrdenej manželke. Spoločne ženu sotia do rieky z mosta, ktorý môže byť približne tri metre vysoký. Milenka dopadne do vody, ale nezostane ležať, okamžite sa za prívalu ďalších nadávok snaží vstať. Nie je známe, či bola pri brutálnom útoku zranená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu