Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Elitný lekár mal urobiť niečo zvrátené: Pacientke (22) na morfiu sa vyejakuloval na tvár

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

NEW YORK - Renomovaného amerického lekára z newyorskej nemocnice vyšetrujú po obvinení 22-ročnej pacientky, ktorá tvrdí, že ju v stave, keď sa nedokázala brániť, sexuálne napadol. Doktor David Newman (45) mal pri nej onanovať, pričom semeno skončilo na jej tvári a hrudi.

Otrasné VIDEO z nemocnice v Rusku: Lekár ubil na smrť pacienta priamo v ordinácii!

Pacientka prišla do nemocnice na pohotovosť 11. januára o pol jedenástej večer s bolesťami v pravom ramene. Dve sestry ju odviedli do súkromnej izby, kde jej podali morfium a požiadali ju, aby si vyzliekla tričko a podprsenku a dali jej nemocničnú košeľu kvôli röntgenovaniu. Žena tvrdí, že potom do miestnosti vošiel doktor Newman, ktorý jej dal ďalšiu dávka morfia napriek jej protestom, že jej už liek podali.

Keď mu povedala, že má bolesti na pravej strane hrude, mal jej podľa Daily News, začať láskať prsia. Napokon sa postavil za jej chrbát, ale počula čosi, čo opísala ako zvuk, keď niekto onanuje. Kvôli morfiu však nebola schopná sa hýbať a už len ucítila spermie na tvári, ktoré mal Newman zotrieť prikrývkou. Následne upadla do spánku a prebudila ju až zdravotná sestra a iný lekár.

Keď sa prebrala, odišla do kúpeľne, kde si všimla stopy na tvári a hrudi po niečom, čo vyzeralo ako spermie. Látku otrela šatami, ktoré umiestnila do plastového vrecka a potom požiadala, aby zavolali políciu.

 

Sickening allegations.

Posted by The Mirror on 13. január 2016

Nemocnica Mount Sinai Hospital potvrdila pre Daily News, že si je vedomá obvinením proti doktorovi Newmanovi a vedie vlastné vnútorné vyšetrovanie pričom plne spolupracuje s príslušnými orgánmi. Samotný lekár, vojnový veterán z Iraku, však incident nekomentoval.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu