Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tetovanie na rozkroku ničí barmanovi (21) milostný život: Keď uvidíte FOTO, nebudete sa diviť

Lewis je z tetovania veľmi nešťastný Zobraziť galériu (2)
Lewis je z tetovania veľmi nešťastný (Zdroj: channel 4/bodyshockers)

GRIMSBY - Tetovania sa zdajú byť dobrým nápadom, najmä, keď ste mladí a kopne vás múza. Tá kopla aj mladíka z anglického mesta Grimsby, a to veru poriadna. Na svoje telo si nechal vytetovať vysávač. Trpko to však oľutoval.

Lewis Flint dostal bláznivý nápad, keď si na svoj rozkrok nechal vytetovať populárny vysávač Henry the Hoover a na zadok šnúru zo zástrčkou a zásuvku. Nečakal však, že toto rozhodnutie bude mať drastický dopad na jeho milostný život. "Dal som si to urobiť, keď som mal šestnásť.  Dostávalo sa mi kvôli tomu veľa pozornosti, stal som sa takým miestnym hrdinom. Ale teraz to fakt ľutujem," povedal v programe Bodyshockers, ktorý vysiela britská televízia Channel 4. 

Tetovanie na rozkroku ničí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: channel 4/bodyshockers)

Kosa narazila na kameň, keď sa nedávno zoznámil s jednou dievčinou. Lewisovi sa veľmi páčila, no keď malo dôjsť k intímnemu zblíženiu, nastal problém. "Vyzliekol som sa pred ňou a keď to zbadala, zahlásila: "Čo to preboha je? Ja padám!" Bol som zničený, nikdy by som si nebol pomyslel, že budem ľutovať, že som sa dal tetovať," pokračuje dvadsaťjedenročný mladík. 

 

Žene (27) sa stalo to, čo ešte nikdy predtým: Po polhodine ma vyhodili z práce, kvôli FOTO  v článku

Jeho mama sa vôbec nediví, že dievčatá jeho kerka odrádza. "Vôbec ma neprekvapilo, že od neho utiekla preč. Neverím tomu, že si dal vytetovať takú hlúposť. Ženy to len odradí, nemôžu ho takto predsa brať vážne," myslí si. 

Tetovanie na rozkroku ničí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: channel 4/bodyshockers)

Lewis, ktorý pracuje ako barman, sa pod vplyvom okolností rozhodol, že si dá tetovanie odstrániť laserom, pretože negatívne vplývalo na jeho sebavedomie. No procedúra bola taká bolestivá, že technik musel prestať. Nakoniec sa musel zmieriť s tým, že s ním ostane po celý život.  "Pomyslenie na to ma zabíja, ale budem sa s tým musieť nejak vyrovnať," dodal bezradne.  

Viac o téme: Tetovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu