Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO poriadnej bitky žien pred kebabom: Polonahá brunetka si to rozdala s blondínkou

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

ABERDEEN - Mladé ženy na ulici Belmont v centre škótskeho mesta Aberdeen predviedli, ako to vyzerá, keď sa do seba pustia dve protivníčky. Na ceste pred obchodom s kebabom sa brunetka s blondínkou predviedli v plnej paráde. V zápale boja sa im dokonca povyhŕňali šaty na tých najnepatričnejších miestach.

Takto zúrivo sa nepobijú ani chlapi: VIDEO Ženy si to rozdali pred bratislavským barom

K zápasu došlo podľa dostupných informácií koncom decembra a jeden z prizerajúcich sa ho natočil na mobilný telefón, vďaka čomu sa neskôr ocitlo na sociálnych sieťach. Záznam ukazuje dvojicu žien, ktoré si ventilujú svoj hnev fyzickým násilím. Najmä u brunetky to vyzerá, že má poriadny amok, pretože blondínku najprv nepekne vykmáše za vlasy a potom ešte do nej kope s topánkami na vysokom podpätku.

VIDEO poriadnej bitky žien
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Napriek tomu, že ich priatelia a zhromaždený dav snažia od seba oddeliť, brunetka v sebe nájde silu a vytrhne sa rukám, ktoré ju držia. Blondínka, ktorá sa chce vyškriabať na chodník, tak dostane zopár ďalších zúrivých rán. Žene neprekáža ani to, že sa jej biele šaty bez ramienok vyhrnuli až na boky a všetkým ukazuje svoje pozadie. Britské médiá už oslovili aj škótsku políciu, aby sa k incidentu vyjadrila.

Viac o téme: BitkaAberdeen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu