Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Okolo sa zhromaždil dav: Majiteľ ukázal zvláštne prasa, mutanta s opičou tvárou

Spredu vyzerá ako opička.
Spredu vyzerá ako opička. (Zdroj: YouTube)

HAVANA - Ľudia v uliciach kubánskeho Ciego de Avila len neveriacky zízali na zdeformované stvorenie, ktoré im ukazoval jeho majiteľ. Prasiatko sa narodilo s hlavou pripomínajúcou opicu a údajne by mohlo byť výsledkom "znečistenia životného prostredia". Zvieratko však dlho neprežilo, napokon zomrelo štyri dni po narodení.

Ruskí vedci riešia záhadu zo Sosnoveho Bora: Mŕtvola mutanta spochybňuje pozemský pôvod

Po tom, čo ho majiteľ otŕčal všetkým na ulici, sa okolo neho zhromaždil celkom slušný dav a niekto neváhal ani vytiahnuť mobilný telefón a nevšednú udalosť zaznamenať. Video je teraz hitom sociálnych sietí a počuť na ňom ako jeden z prizerajúcich sa hovorí: "Nikdy predtým som nič také nevidel". Podobné myšlienky určite prebehli hlavou väčšine okolostojacich.

Podľa miestnych médií majiteľ navštívil veterinára, ktorý mu vysvetlil, že prasiatko sa narodilo s vrodenou chybou, ktorá spôsobila podivný vzhľad a neskôr aj jeho smrť. Nie je to však prvýkrát, čo prišlo na svet prasa vyzerajúce ako z nej planéty. Podobné prípady deformácií už boli hlásené z Južnej Ameriky aj Číny a zvyčajne sa z nich rovnako stali miestne turistické atrakcie.

Viac o téme: PrasaOpicaMutant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu