Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Seniorka (70) zbalila o 25 rokov mladšieho zajačika (45): Nemal by si trt*ať babičku!

Manželia sa aj po rokoch veľmi ľúbia Zobraziť galériu (3)
Manželia sa aj po rokoch veľmi ľúbia (Zdroj: profimedia.sk)

COLCHESTER - Carole a Paul sú veľmi zvláštny pár. Každý, kto ich stretne, si myslí, že dôchodkyňa je jeho matka, ale sú na omyle. Je to jeho žena! Prapodivná dvojica je aj napriek značnému vekovému rozdielu šťastná. Veď sú spolu už 24 rokov.

Carole Hillsová prvýkrát stretla Paula v roku 1992 v Portsmouthe, kde pracovala ako hudobná promotérka pre miestne podniky. On mal niečo po dvadsiatke, ona 46. Mladík sa do nej rýchlo zamiloval, hoci si dovtedy nevedel predstaviť, že by chodil s niekým starším. Pamätá si, ako jeho otec, keď Carole prvý raz uvidel, povedal, že "je škoda, že je ženatý, pretože bola taká krásna".

Seniorka (70) zbalila o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Láska, ktorá rozvrátila celú rodinu: Dôchodca (74) sa ide oženiť so synovou exmanželkou (36)

Dvojica sa spolu začala stretávať, ale spočiatku spolu nič nemali. Všetko sa zmenilo počas jednej opileckej noci. Carole Paulovi povedala, že by ho chcela dostať do postele. Mladík bol najprv v šoku, lebo vekový rozdiel bol značný, no v kútiku duše vedel, že sa mu veľmi páčila a túžil po nej tiež.

Seniorka (70) zbalila o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Milenci čakali dva roky, než sa vzali, aby si boli istí, že im to bude klapať. A pripomienky boli veľké. Paulova mama ho varovala, že Carole s veľkou pravdepodobnosťou zomrie skôr ako on. "Nezastavilo ma to, vedel som, že chcem s tou ženou stráviť zvyšok života. Pokojne môžem skôr umrieť aj ja. Možno ma zajtra zrazí autobus," obhajuje svoj neštandardný vzťah.

Seniorka (70) zbalila o
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hoci sú manželia spolu už 24 rokov, stále musia čeliť nepríjemným poznámkam. "Ľudia na ulici na nás zízajú, akoby sme boli nejaká cirkusová atrakcia. My sa len usmejeme a zamávame im," hovorí nezamestnaný Angličan. Kedysi mu kamarát povedal, že by nemal trt*ať babičku, no on si z takých rečí nič nerobí. Manželia sú vraj do seba stále šialene zamilovaní a ich vzťah je silnejší než kedykoľvek predtým. "Už ma unavuje neustále niekomu vysvetľovať, že nie som jeho matka, ale manželka. Sme hrdí na našu lásku a nemáme čo skrývať," dodala Carole s tým, že to medzi nimi aj po toľkých rokoch poriadne iskrí. Chodievajú sa vraj milovať do mestských parkov a dokonca ich párkrát prichytila už aj polícia.

Viac o téme: SexZajačik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu