Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Romantická noc v hoteli sa zmenila na horor: Tajomstvo z matraca mohlo párik zožrať zaživa

Obyvatelia izby sa v noci poriadne prejedli! Zobraziť galériu (3)
Obyvatelia izby sa v noci poriadne prejedli!

NEW YORK - Po únavnom dni sa mladý pár ubytoval v jednom z newyorských hotelov. Namiesto pokojného spánku a oddychu ich však čakal boj o život. V matraci objavili votrelcov, ktorí sa postarali o ťažkú bezsennú noc partnerov.

Elgin Ozlen, ktorého mizerná hygiena v newyorskom hoteli Astor stála nejednu vyrážku, stav hotelovej izby zdokumentoval na videu a zavesil na sociálnu sieť. Jeho priateľku v noci napadlo najmenej 50 ploštíc, ktoré jej na tele zanechali nepekné svrbiace vyrážky.

Hotelové tajomstvá, o ktorých ste netušili: Tieto riadky by si mal prečítať každý hosť

Dvojica z Kalifornie mala dostať hotelovú izbu plnú parazitov číslo 509 po tom, ako sa v predchádzajúcich dvoch, v ktorých boli predtým ubytovaní, vyskytli problémy s elektrinou a ohrievačom.

Romantická noc v hoteli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Elgin Ozlen)

Zamorená bola celá posteľ

Vo veľkom bielom matraci sa ukrývali desiatky hmýriacich sa ploštíc, ako vidno aj na videu. Na túto skutočnosť doplatila najmä Ozlenova priateľka, ktorej ruka je teraz samá vyrážka. Takmer celé telo má posiate štípancami ploštíc. Ozlen potom na videu odhaľuje, kde však sa ploštice nachádzajú. A aby mu všetci verili, že nejde o vtip, štuchne do nich perom, aby sa začali hýbať. Celá posteľ nimi evidentne bola zamorená.

Romantická noc v hoteli
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Elgin Ozlen)

Podľa Thesun.co.uk ide o hotel s najmenej tromi hviezdičkami, v ktorom jedna noc stojí v priemere sto eur. Nespokojní zákazníci sa však našli už v roku 2011, keď sa sťažovali na ploštice v izbách. „Neubytovali sme sa v Bronxe, nie sme v Brooklyne ani v Queense. Toto je Manhattan,“ s hrôzou povedal Ozlen.

Viac o téme: PlošticeNew YorkHotel Astor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu