Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Extrémne ohybný chlapec šokoval internet: Z tohto jeho kúsku sa robí ľuďom zle

Zatiaľ je to v poriadku. Zobraziť galériu (2)
Zatiaľ je to v poriadku. (Zdroj: youtube/Sergio Tapia)

BRATISLAVA - Dovidí až za seba! Pokým väčšina bežných ľudí musí kvôli tomu, aby zbadala, čo sa deje za ich chrbtom, pohnúť o 180 stupňov celý telom, istý mladý chlapec, to má o čosi jednoduchšie. Ohybné dieťa totiž dokáže čosi, z čoho mnohým internetovým užívateľom naskakuje husia koža.

VIDEO Toto doma neskúšajte! Ohybná gymnastka ukázala perfektný spôsob, ako do postele

Zábery zverejnené pred pár dňami na YouTube ukazujú chlapca v basketbalovom tielku a muža, ktorý je pravdepodobne jeho otcom. Ten chytí do rúk synovu hlavu, zatiaľ čo chlapec zvrtne telom o takmer 180 stupňov tak, že hlava zostáva stále na rovnakom mieste. Svoje predstavenie chlapec zopakuje na kameru ešte raz, aby bolo každému jasné, že nejde iba o nejakú náhodu. A hoci dieťa sa nezranilo, pre niektorých ľudí je tento pohľad doslova strašidelný.

Video si už získalo pozornosť internetovej verejnosti a pribúda pod ním množstvo komentárov, v ktorých ľudia vyjadrujú svoje zhrozenie. Jeden z užívateľov dokonca napísal, že chlapec si takto kvôli zábave v dvadsiatke vyslúžili akurát tak krčný golier. Ďalší dúfa, že sa chlapcova rodina nebude snažiť na tomto synovom umení zarábať, pretože si to dieťa čoskoro takto zlomí krk. "Oh bože, bolo neznesiteľné to sledovať," vyjadril svoj názor iný komentujúci.

Divákom sa robia zimomriavky.
Zobraziť galériu (2)
Divákom sa robia zimomriavky.  (Zdroj: youtube/Sergio Tapia)

Dieťa sa však podľa jeho emócií zo svojho výkonu naozaj tešilo a zjavne vôbec netušilo, že by si mohlo aj ublížiť. Čo si o tom myslia jeho rodičia, zostáva záhadou. Určite by to ale nemal po ňom nikto doma opakovať, zdravie má človek iba jedno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu