Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lekár (60) je presvedčený, že na FOTO zachytil niečo neuveriteľné: Vyzerá to ako zdroj svetla

Richard O’Connor
Richard O’Connor (Zdroj: Youtube/Richard OConnor, Facebook/The Jesse A. Marcel Library)

HELENA – Americký lekár Richard O’Connor verí, že mimozemšťania navštívili našu Zem. Má totiž dôkaz, ktorý sa mu podarilo získať pred necelými dvoma mesiacmi.

Odkedy sa doktor Richard O’Connor začal kamarátiť s Jesse Marcelom, ktorý vraj ako desaťročný na vlastné oči videl trosky havarovaného mimozemského plavidla, začal byť fascinovaný fenoménom UFO.

VIDEO Záblesk nad mestom vyvolal masovú paniku: Ľudia mali uveriť, že havarovala vesmírna loď

Podľa amerických médií sa O’Connorovi podarilo 4. novembra 2015 odfotiť na oblohe dve cudzie telesá. „Vyzerá to ako svetelný zdroj,“ uvažuje lekár a trvá na tom, že aj zarytý skeptik by si UFO predstavoval takto nejako. Odborníci na UFO z centra UFO Reporting Center (NUFORC) sa domnievajú, že záber nie je sfalšovaný a je prinajmenšom veľmi záhadný. To, čo sa však javí ako svetelné zdroje, by mohol byť len odraz slnečného svetla od neidentifikovaných predmetov.

This photo was captured by a dedicated camera (Reconnyx Hyperfire 900 series) aimed at the air space over the Jesse A....

Zveřejnil(a) The Jesse A. Marcel Library dne 17. listopad 2015

 

 

O’Connor zachytil špeciálnou kamerou niekoľko snímok podivných objektov v pohybe na oblohe, ale nájdu sa aj analytici, podľa ktorých sú falošné. Bývalý anestéziológ však oponuje, že nedokáže v počítači upravovať digitálne fotografie a jeho zámerom je ukázať ľuďom, že UFO nie je výmysel. Lekár a lovec UFO si myslí, že samotní mimozemšťania túžia nadviazať kontakt s ľuďmi, aj preto sa mu zábery podarilo zhotoviť. Našou úlohu je teraz zistiť, kto sú a či sa s nimi dá nadviazať mierový kontakt, vysvetlil O’Connor.

Viac o téme: UFORichard O’Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu