Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vánoční Kameňák láme rekordy návštevnosti v kinách!

Vianočný Kameňák Zobraziť galériu (3)
Vianočný Kameňák (Zdroj: PR)

Od tretieho decembra sa objavilo v kinách ďalšie, už piate vydanie kultovej série Kameňák a za krátku chvíľu dokázal tento diel sa dostať na prvé priečky návštevnosti u nás aj v Česku. Kameňák si za 12 rokov získal srdcia mnohých divákov a teraz prichádza v pravý čas s vianočnou tematikou...

Vánoční Kameňák s neoficiálnym názvom Kameňák 5 mal premiéru 3.decembra a už teraz láme rekordy návštevnosti v kinách. Nezameniteľná komédia s vianočnou tematikou pod taktovkou uznávaného a oceňovaného režiséra F.A.Brabeca nesklame žiadneho fanúšika či nadšenca "kameňákovského" humoru, ktorý si určite príde na svoje.

Vianočný Kameňák
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Vánoční Kameňák na Slovensku za prvé tri dni videlo až takmer 8,500 divákov, čo zaradilo túto už kultovú sériu rovno na prvé miesto, z ktorého zosadil svetovú produkciu. Na "domácej pôjde" v Česku dokázal prilákať do kín až takmer 22,000 divákov a právom obsadil prvú priečku návštevnosti a tieto čísla určite porastú niekoľko násobne, nakoľko tento formát je veľmi populárny medzi všetkými vekovými kategóriami. 

Vianočnú bláznivú komédiu by ste si určite nemali nechať ujsť. Piaty diel úspešnej série pod značkou Kameňák opäť sleduje neskutočný príbeh okolo starostu Pepana, ktorého stvárňuje famózny herec Václav Vydra. Postava starostu Pepana je neodmysliteľnou súčasťou Kameňáku od jeho prvého dielu, ktorý bol natočený pred 12-timi rokmi. Václav Vydra alias Pepan nemá pokoj ani počas adventného času, nakoľko neprajní občianski aktivisti mu prekazili veľký plán - postaviť obrovský skokanský mostík na neďalekej hore Říp. V hlavných rolách uvidíte okrem Václava Vydru aj Danu Morávkovú, Martina Dejdara, Alicu Bendovú, Jana Antonína Duchoslava a mnoho ďalších výborných hercov vrátane Ladislava Hrušku. V Kameňáku nebude núdza o vtipné scénky, hlášky a typický humor patriaci ku Kameňáku, ktorý si zamilovali tisícky nadšencov tejto bláznivej komédie. Viac vám však už neprezradíme, no odporúčame si tento kultový Kameňák pozrieť a spríjemniť si tak vianočný čas.

Vianočný Kameňák
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu