Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Politička zverejnila najšialenejšie vianočné FOTO svojej milujúcej rodinky: Po zuby ozbrojení

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook/Michele Fiore)

BRATISLAVA - Šťastné a veselé....a ozbrojené. Americká politička prekvapila verejnosť, keď sa vyfotila na vianočnej pohľadnici s po zuby ozbrojenou rodinou. O čo jej išlo?

Republikánka Michele Fiore z Nevady takýmto spôsobom zareagovala na streľbu v San Bernardine. Po nej totiž sa začali ozývať hlasy, že treba sprísniť zákony ohľadom držania zbraní. "Týmto chceme oznámiť dôležitú správu všetkým Američanom, aby konečne začali brániť svoje domovy. Vystrčte hlavu z piesku, ozbrojte sa a buďte pripravení na najhoršie, my sme," vyhlásila politička.

Politička zverejnila najšialenejšie vianočné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Michele Fiore)

Najmladší člen rodiny, ktorý drží zbraň, je päť ročný Jake s pištoľou. Na fotografii je vľavo hore zoznam zbraní, ktoré vlastní jej rodina. Jej odkaz je teda jednoznačný - zbrane si nedáme. Dcéry Sheena a Savanah majú pripevnené pri páse pištole Glock 30, resp. Glock 19. Fioreová sa netají kontroverznými výrokmi či pózami so zbraňami.

Známy je aj jej výrok, že rakovina sa dá vyliečiť rovnako ako pleseň - kypriacim práškom a slanou vodou. Taktiež sa netají náklonnosťou ku konfederačnej vlajke, ktorá u černošskej menšiny vyvoláva spomienky na útlak a rasizmus.

Viac o téme: RodinaPohľadnicaZbranePolitičkaUSAVianoceMichele Fiore
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu