Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Otváracia párty butiku Comodo

Zobraziť galériu (15)

Azda každá žena túži dobre vyzerať a mať vo svojom šatníku kvalitné originálne kúsky, ktoré podčiarknu jej krásu a vyzdvihnú jej prednosti. Od roku 2012 je miestom, kde sa práve takéto oblečenie dá zohnať, taliansky butik Comodo, ktorý ponúka dôsledne nakombinované kolekcie viacerých známych značiek tak, aby si každá žena bez ohľadu na vek či typ postavy našla presne to, čo hľadá.

V tomto štýlovom butiku možno zakúpiť kúsky od značiek Maison Scotch, Fornarina, Melissa, Relish a takisto od návrhárov Rozbora Couture, Zarina Šimkovič, Alžbeta Ondriš, Michal Belás či N. J. Poner.

20. 11. 2015 sa v luxusných priestoroch v Žiline uskutočnilo otvorenie tohto butiku, ktoré si nenechali ujsť viaceré slovenské celebrity. Vydarenú akciu svojou prítomnosťou poctili majiteľka Ok! magazínu Patrícia Vittek, karatista Roman Volák, bývalá tanečnica a modelka Ivana Kičikoleva, uznávaný fotograf slovenských celebrít Mario Gotti, krasokorčuliarka Oľga Beständigová či Nina Sedláková z modelingovej agentúry New Face Management. 

Otváracia párty butiku Comodo
Zobraziť galériu (15)

                                                                       Otvorenie butiku Comodo v Žiline

Otváracia párty butiku Comodo
Zobraziť galériu (15)

Majiteľka OK! magazine, Patrícia Vittek

Práve Nina Sedláková má úzke prepojenie s butikom Comodo, preto sme sa rozhodli vyspovedať ju a zistiť viac o jej funkcii v rámci tohto projektu.

  • Ako ste sa dostali k spolupráci s butikom Comodo?
  • Táto spolupráca funguje už roky,  ale až teraz je to naozaj oficiálne, pretože som sa stala marketingovou riaditeľkou týchto butikov.
  • Ako dlho trvá vymyslieť a zorganizovať takýto event?
  • Vo väčšine prípadov veľmi dlho, ale my máme to šťastie mať po boku obchodných partnerov, s ktorými máme veľmi dobré vzťahy, a ktorí nám pri organizovaní tohto eventu veľmi pomohli.
  • Na akcii sme videli aj vašich kolegov z agentúry New Face Management, prišli vás podporiť?
  • Áno, vzťahy v agentúre sú na veľmi priateľskej úrovni, preto sa navzájom podporujeme aj v aktivitách, ktoré priamo s agentúrou nesúvisia.
  • Svet šoubiznisu vás vníma ako spolumajiteľku prestížnej agentúry, teraz už aj marketingovú riaditeľku, ale vieme o vás, že ste aj hrdá mamina. Ako to stíhate?
  • Záleží na tom, ako si človek určí priority a zorganizuje čas. Mne sa zatiaľ darí stíhať všetko, z čoho sa nesmierne teším. Som predovšetkým matka a moje deti sú také úžasné, že mi dovolia venovať sa tomu, čo ma napĺňa.

Otváracia párty butiku Comodo
Zobraziť galériu (15)

Nina Sedláková – marketingová riaditeľka Comodo

Otváracia párty butiku Comodo
Zobraziť galériu (15)

Karatista Roman Volák a krasokorčuliarka Oľga Beständigová

Aby sme sa dozvedeli viac o butiku a o tom, čo dokáže ponúknuť modernej žene, opýtali sme sa priamo Kataríny Fuchsberger, ktorá je head store manager Comodo:

  • Ako by ste tento luxusný butik a sortiment, ktorý ponúka, charakterizovali? 
  • To, čo nás najviac vystihuje, je variabilnosť materiálov, strihov, farieb či veľkostí. Nie sme zaškatuľkovaní, máme značky, ktoré sú rôznorodé, a preto si u nás nájde žena kúsky vhodné do práce, na nákupy aj do divadla J. Kolekcie, ktoré máme v ponuke, sú elegantné aj elegantne športové , čo je práve v dnešnej dobe veľký hit. Svoju srdcovku si tu nájde aktívna 20-ročná slečna takisto ako elegantná 60-ročná dáma, keďže z kolekcií si vďaka svojej rôznorodosti vyberie každá veková kategória.

Otváracia párty butiku Comodo
Zobraziť galériu (15)

Marketing director Nina Sedláková a head store manager Katarína Fuchsberger

Otváracia párty butiku Comodo
Zobraziť galériu (15)

Marketing director Comodo Nina Sedláková a v pozadí podnikateľka Andrea Hanková

Na otvorení Comodo v Žiline sa nám podarilo zastihnúť aj majiteľa tohto butiku Rastislava Paulinyho:

  • Boli sme svedkami naozaj krásnej open party. Ako to vnímate vy? Ste s priebehom akcie spokojní?
  • Áno, nášmu tímu Comodo sa v pomerne krátkom čase podarilo zorganizovať naozaj krásnu akciu a musím povedať, že som na všetkých veľmi hrdý, že to takto na úrovni pripravili. 
  • Máte veľa plánov do budúcnosti?
  • Samozrejme, začali sme teraz spoluprácu s viacerými módnymi návrhármi, čo ja považujem za veľkú výzvu, keďže na Slovensku takýto typ projektu nie je vôbec bežný. Tým však vôbec nekončíme a priebežne sa nám v hlave rodia rôzne kreatívne nápady, ktoré máme v pláne postupne realizovať. Rozhodne sa je na čo tešiť.

Otváracia párty butiku Comodo
Zobraziť galériu (15)

Rastislav Pauliny – majiteľ butiku Comodo

Otváracia párty butiku Comodo
Zobraziť galériu (15)

Známy fotograf celebrít Mário Gotti

Na podujatí sa okrem zamestnancov Comodo nachádzali aj návrhári, ktorí tu po novom budú mať na predaj starostlivo vybrané kúsky zo svojich kolekcií.

Alžbeta Ondriš a Zarina Šimkovič patria medzi nich. Spolu tvoria už 4 roky, pričom obe na návrhárstvo inšpirovala skúsenosť z tancovania spoločenských tancov.

  • Ako ste v rámci navrhovania začali spolupracovať? 
  • Spojila nás práve láska k šatám a dizajnu a začali sme tvoriť spolu – či už pre seba, známe a priateľky, ale aj pre nové klientky.

Známy návrhár Richard Rozbora stojí za módnou značkou Rozbora Couture, ktorá vzdáva hold kráse, kultivovanosti, nenápadnému luxusu a komfortu v jedinečnom vyhotovení. Jednotlivé kolekcie sú nadčasové a profesionálne spracovanie zaručuje ich vysokú kvalitu. A práve v butiku Comodo sú teraz dostupné pre každú ženu.

Vďaka podujatiu v Comodo sa nám podarilo stretnúť sa priamo s človekom, ktorý stojí za vznikom kúskov značky Rozbora Couture.

  • Pre koho je určená značka Rozbora Couture?
  • Pre emancipované ženy, ktoré vedia, čo chcú, a stavia na kúsky, ktoré podčiarkujú ich osobnosť, šarm a sebavedomie. 

Otváracia párty butiku Comodo
Zobraziť galériu (15)

Módny návrhár Richard Rozbora v spoločnosti okúzľujúcej šéfredaktorky mmagazin.sk Mariky Časnochovej.

Ďalším návrhárom, ktorého kúsky budú dostupné v butiku Comodo, je Michal Belás. Jeho kolekcie sú vždy ready to wear mix streetwearu s jemným classy luxusným štýlom. Zároveň sú všetky veci šité slovenskými krajčírkami a materiál sa vyberá výhradne od slovenských dodávateľov.

  • V akých farbách sa nesie vaša nová kolekcia? 
  • Najnovšia pánska kolekcia sa nesie v troch zemitých farbách – hnedej, olivovej a béžovej, ktoré sú momentálne veľkým hitom sezóny. Čo sa týka dámskej kolekcie, bude dostupná aj v aktuálnej burgundy farbe. V Comodo chceme prezentovať tie najluxusnejšie kúsky z našej výroby, ktoré sa budú predávať výhradne v tomto obchode.

Otváracia párty butiku Comodo
Zobraziť galériu (15)

Módny návrhár Michal Belás

Na otvorení butiku nemohla chýbať ani tvár značky Maison Scotch, Ivana Kičikoleva. Bývalá tanečnica a modelka, ktorá vyštudovala verejnú politiku obľubuje zdravý životný štýl, z čoho vyplynuli aj jej momentálne podnikateľské aktivity.

  • Som ambasádorkou značky Oxywater, novej kategórie kyslíkovej vody na Slovensku, ktorá sa chystá expandovať aj na zahraničné trhy.

Exkluzívne sa dá ochutnať i v butikoch Comodo. 

Otváracia párty butiku Comodo
Zobraziť galériu (15)

Ivana Kičikoleva – ambasádorka Oxywater

Butik Comodo touto úspešnou otváraciou akciou teda oficiálne zahájil svoju prevádzku, a ako je už teraz jasné, je sa rozhodne na čo tešiť.  Tak hurá na nákupy!

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu