Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Základ obývačky: TOP doplnok, v ktorom sa nájde každý

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PR)

Čo spája členov vašej domácnosti? Podobné názory, záujmy či povaha? Jedno máte iste spoločné – radi sa zabávate. Každý však preferuje iný druh zábavy.

Divoké dobrodružstvo, romantické pozastavenie alebo ostrá dávka strachu z nepoznaného. Toto všetko vám teraz môže poskytnúť jediný predmet. Privítate ho aj vo vašej obývačke?

Zakrivené SUHD televízory od Samsungu prinášajú niekoľko prevratných technológií, na aké si dnešný divák zvykne veľmi rýchlo a rád. Veď kto by sa nechcel ponoriť do obrazu tak hlboko, ako je možné len vďaka sýtym a autentickým farbám? Čerešničkou na torte je ich vysoký kontrast, ktorý oceníte pri pohľade na tmavé zábery, ale aj na hravý kolorit obrazu jesennej prírody. A pre tých, ktorí sa radi boja pri filmoch odohrávajúcich sa zväčša v tme, ale aj pre tých, ktorí obľubujú staré čiernobiele klasiky, je tu jedinečná technológia Precision Black Pro. Scény sú vďaka nej živé a dramatické a kontrast je ešte väčšmi zvýraznený pomocou optimalizácie vyžarovania svetla. Čo to znamená? Že divák má prostredníctvom SUHD TV možnosť vzhliadnuť tú najvýraznejšiu čiernu a tie najjasnejšie odtiene bielej. Vyžívate sa v sledovaní nočnej oblohy či plápolajúceho ohňa? Práve tie budú vyzerať impozantne vďaka funkcii Peak Illuminator Ultimate, ktorá zvyšuje jas zosilnením LED podsvietenia v jasných častiach obrazovky.

Základ obývačky: TOP doplnok,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Máte s rodinou a s priateľmi rovnaký vkus na relácie či seriály? Konečne nie je problém, aby ste sa všetci spolu pohodlne usadili do kresla a sledovali váš obľúbený sitkom z ktoréhokoľvek uhla. Ani naši najmenší sa už nebudú hádať, „kto bude sedieť v strede“. Televízory SUHD majú zakrivený dizajn navrhnutý tak, aby divákovi vyhovovalo sledovanie televízie aj vtedy, keď nesedí priamo pred obrazovkou. Tieto všetky výhody získate vďaka exkluzívnym radom 90008500. A pre tých z vás, ktorí hľadáte okrem funkcionality a pôvabu ešte niečo navyše, je tu rad JS9500, ktorý má elegantné riasenie v zadnej časti obrazovky, vďaka čomu nemusíte televízor umiestňovať k stene, ale môžete nechať vyniknúť jeho krivky aj v strede obývačky.

Základ obývačky: TOP doplnok,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

Ako už bolo spomínané, zakrivené televízory SUHD od Samsungu ulahodia naozaj každému. Zárukou je algoritmus, ktorý prostredníctvom digitálnej úpravy analyzuje obraz a upraví ho tak, aby sa kvalita čo najviac priblížila tomu, čo bolo tvorcami programu zamýšľané. Technológia spracovania obrazu UHD Upscalling zvyšuje kvalitu obrazu a približuje ju úrovni rozlíšenia UHD.

Základ obývačky: TOP doplnok,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PR)

S SUHD TV privítate vo svojom domove televízor plný najnovších technológií a špičkových funkcií. A nemusíte sa báť, že by s jeho ovládaním mala ktorákoľvek časť vašej rodiny nejaký problém. Systém TIZEN zabezpečuje intuitívnu interakciu užívateľa s televízorom a ponúka mu rýchly prístup k predvoľbám a k jeho nedávnym výberom. A pokiaľ veľa cestujete, oceníte najjednoduchšie prepojenie smartfónu s televízorom, vďaka ktorému môžete ihneď zdieľať s vašimi priateľmi fotografie z dovoleniek a iných zážitkov. Televízory SUHD sú jednoducho pre každého! Budete sa z nich tešiť aj vy?

www.samsung.sk

- reklamná správa -

.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu