Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hororová nehoda má byť výstrahou pre všetkých: Letiaci dron pripravil ročného Oscara o oko

(Zdroj: YouTube)

STOURPORT-ON-SEVERN – Chvíľka nepozornosti stála rodinu Webbovcom, hlavne ich malého Oscara, veľmi veľa. Chlapček sa hral na záhrade, keď do neho vrazil dron, ľavé oko mu stroj zničil natoľko, že mu ho lekári museli vyoperovať. Teraz už čiastočne slepý Oscar, ktorý má len 18 mesiacov, nikdy nebude vidieť tak, ako deti v okolí.

Amy, Oscarova matka, zverejnila jeho príbeh v snahe varovať ostatných pred tým, čo všetko sa môže stať. K nim domov dron priniesol rodinný priateľ Simon Evans, ktorý nezvládol riadenie dronu a nechtiac ho naviedol priamo na chlapčeka. „To, čo som zbadala, vidím doteraz – jeho spodná polovica oka visela, je to najhoršie, čo som videla,“ priznala matka.

„Celú cestu do nemocnice som sa modlila, aby to, čo sa mi zdalo, nebola pravda, nebolo to reálne. Len som čakala, že niekto príde a povie, že je to v poriadku. Lekári mi však povedali, že to bol jeden z najhorších incidentov s okom, ktorý videli,“ odhalila zronená matka redaktorom Birmingham Mail. Časom bude Oscar potrebovať operáciu, kde mu dajú falošné oko.

„Každý nástroj, ktorý sa môže dostať blízko k oku vo vysokej rýchlosti, môže spôsobiť rozsiahle zranenia,“ varuje aj Faye Mellingtonová, konzultantka z nemocnice. Priateľovi rodina odpustila, on sa však už na dron nemôže ani pozrieť: „Pozriem sa na dron uložený v garáži a príde mi fyzicky zle.“ 

Viac o téme: NehodaDronPoškodený zrakZranené oko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu