Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Podvodníci s jazdenými autami majú po chlebe!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: PR)

Pretočený tachometer, vyklepané plechy po nehode, chýbajúci airbag či auto, ktoré si počas svojho života stihlo napríklad zaplávať v miestnom jazere...

To je len niekoľko príkladov z nástrah, s ktorými sa dnes stretávajú zákazníci pri kúpe jazdených áut. A je pritom častokrát jedno, či ich kupujú od iných majiteľov alebo z autobazáru. Nemusí to však byť tak.

Na Slovensko prichádza spoločnosť AUTOPORADCA, ktorá s tímom profesionálov vaše auto snov nielen vyhľadá, ale aj preverí zo všetkých uhlov. Pomôžu aj s právnou stránkou a odporučia pre vás to najlepšie riešenie. Vybrať si môžete až z troch balíkov služieb – od kontroly auta priamo na mieste až po spomínaný výber a preverenie automobilu v certifikovaných servisoch. S AUTOPORADCOM zistíte reálny stav jazdeného vozidla a predídete tak neskorším nepríjemným prekvapenia. Viac informácií nájdete na www.autoporadca.sk.

Šetríte čas a peniaze

Už viete, že namiesto nového auta kupujete jazdené. Každý má na to svoje dôvody. Niekto finančné, ďalší praktické a iní oboje. A tak sa začína celý kolotoč od vyhľadávania a obhliadok vozidiel v autobazároch, dobre mienených rád od známych, porovnávanie cien... Zistiť reálny stav jazdeného auta však nie je jednoduché a stojí nemalé finančné prostriedky. Preto si nechajte poradiť službou AUTOPORADCA.

„Ako odborníci spoločnosti AUTOPORADCA sme klientovi nápomocní pri zisťovaní nielen technického, ale aj právneho stavu jazdeného vozidla. Preverovanie vybraného automobilu prebieha presne stanoveným odborným postupom a vždy pri otvorenej komunikácii s klientom,“ predstavuje službu Martin Babulic, riaditeľ spoločnosti AUTOPORADCA. S AUTOPORADCOM ušetríte čas, energiu a peniaze, pretože neskoršie zistenia, napríklad búraný diel auta alebo stočené kilometre, môžu byť nepríjemným prekvapením nielen pre vás, ale aj vašu peňaženku.

Profesionálna pomoc, ktorá je vždy na vašej strane

Môžete si vybrať z 3 balíkov služieb, podľa svojich potrieb a možností. A keďže jedným balíkom môžete získať technické a právne preverenia, nemusíte sa obracať na žiadnych ďalších odborníkov, ktorí by vám poradili iba čiastkovo.

  • Štartér: základne preverenie jazdeného vozidla

  • Kontrolka: detailné preverenie jazdeného vozidla

  • Kompletka: nájdenie a detailné preverenie jazdeného vozidla

Ceny balíkov služieb AUTOPORADCA začínajú už od 99 EUR.

Viac informácií nájdete na www.autoporadca.sk.

* * *

O spoločnosti AUTOPORADCA :

Spoločnosť AUTOPORADCA zastrešuje pre svojich klientov kompletné poradenstvo v oblasti kúpy jazdeného vozidla, zistenia reálneho technického a právneho stavu automobilu a asistenciu pri výbere vhodného produktu poistenia a financovania. Spoločnosť tvorí tím expertov s detailnou znalosťou trhu ojazdených vozidiel. Jej portfólio tvoria 3 balíky služieb, z ktorých si môže zákazník vybrať podľa svojich preferencií a možností. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu