Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Monitoruje mimozemská armáda útoky na Sýriu? Dve UFO vraj sledovali ruský dron

Záhadné objekty sa objavili aj v správach televízie RT. Zobraziť galériu (2)
Záhadné objekty sa objavili aj v správach televízie RT. (Zdroj: Youtube/Tercer Milenio)

MEXIKO - Bizarné tvrdenie bádateľov UFO hovorí o tom, že "cudzinci" by sa mohli zaujímať o vojnu v Sýrii. Podarilo sa im totiž zazrieť dva neidentifikované lietajúce objekty, ako sa prešmykli okolo ruského dronu, ktorý bombardoval územie radikálov. Dôkaz sa podľa nich nachádza v správach ruskej televízie RT.

Astronaut už nechce ďalej mlčať: Mimozemšťania bránili Zem pred zničením v nukleárnej vojne!

Mexická televízna stanica Tercer Milenio, ktorá sa zaoberá paranormálnymi javmi, zverejnila krátky dokumentárny film, v ktorom jej vyšetrovateľ Carlos Clement uviedol, že na záberoch môžeme vidieť dve zvláštne "gule" pohybujúce sa v blízkosti dronu práve vo chvíli, keď je cez infračervenú kameru nahrávané, ako lietadlo bombarduje nepriateľské územie v Sýrii.

Podľa neho sa podobné UFO objavili na nebi po celom svete, vrátane niekoľkých v Mexiku, ale nedajú sa odhaliť voľným okom, ale až za použitia infračervenej kamery. "Teraz sa to stalo aj v Sýrii. Je to dôležitý záznam na mieste, kde sa vedie ťažká vojna," dodal Clement.

Nie je to prvýkrát, čo sa vynorilo tvrdenie o tom, že UFO monitorujú vojenské akcie na Zemi. V apríli George Filer, veterán z vojny vo Vietname prezradil, že počas svojej služby videl niekoľko UFO a že počas konfliktu v 70-tych rokoch minulého storočia došlo k viacerým konfrontáciám medzi cudzími kozmickými loďami a armádou.

VIDEO Monitoruje mimozemská armáda
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Tercer Milenio)

O čosi neskôr Pavel Hellyer, kanadský minister obrany zo 60-tych rokov, uviedol, že svetoví vojenskí vodcovia zakrývali dôkazy o rozsiahlych mimozemských návštevách Zeme. V auguste potom bývalý astronaut NASA a šiesty muž na Mesiaci Edgar Mitchell urobil kontroverzné vyhlásenie, že mimozemšťania zasiahli, aby zastavili globálnú jadrovú vojnu, ktorá nám hrozila.

Scott C. Waring, editor webových stránok o pozorovaní UFO, je presvedčený, že tieto neidentifikované objekty v Sýrii sledovali a nahrávali boj, ľudské utrpenie a krviprelievanie. Podľa neho leteli dva spolu preto, aby na seba dávali pozor pre prípad, že by bol jeden poškodený. Z toho usudzuje, že ide o vojenské kozmické lode. Mimozemská armáda sleduje tú našu. "Je to trochu znepokojujúce," dodal Waring. Skeptici však hovoria, že treba brať do úvahy, že ide o vojnovú zónu, a teda môže ísť pokojne iba o vypálené strely.

Viac o téme: SýriaUFO
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu