Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda ARMADA MUSIC na EDMANII 2015: DRIFTMOON

(Zdroj: partymenu.eu)

V piatok 18. decembra sústredí vydavateľstvo Armada Music svoje sily do Trenčína. Na akcii EDMania & Armada Night vystúpia štyria producenti, ktorých songy vyšli práve pod hlavičkou vydavateľstva, ktoré založil Armin van Buuren. Dnes vám predstavíme dvojicu spojenie Slovenska a Dánska – Driftmoon.

Čas od času sa stane, že istý typ hudobného prejavu príde na scénu trance žánru. Prejav, ktorý sa zmocní človeka už pri prvom vypočutí a zachytí celý význam daného žánrového prejavu. V tomto prípade je to prejav výnimočného talentu Driftmoon. 

Driftmoon je kolaboráciou Juraja a Miikku, dvojica, ktorá sa prvý raz stretla online po desiatich rokoch individuálnej produkcie. Čoskoro si uvedomili, že zdieľajú vášeň pre skutočný étos trance žánru a od toho bodu, to bol prirodzený progres do sveta umeleckého majstrovstva, keď spojili svoje vzorce kreativity a zrodil sa neodolateľne vábivý hudobný prejav Driftmoonu.

Ich hudba je spojenie moderného trance vo svojej najčistejšej forme zmiešaným s melodickými orchestrálnymi motívmi, ktoré vezmú poslucháča do iných sfér z minulosti a budúcnosti cez prítomnosť. Ich prejav a kompozícia je rozmanitá. Vrelé, nadšené a bohaté, ale aj zmyselné vibrácie za použitia tradičných nástrojov ako husle, flauta a etnické vokály a chorály. 

Doposiaľ každá skladba od dvojice Driftmoon (vrátane ‘Drifter’, ‘Exodus’, ‘Leviticus’, ‘Howl At The Moon’, ‘Cama’) otriasla planétou trance a všetky sú podporované takými ako Armin van Buuren na ASOT, kde získali ‘Future Favourite’ a ‘Tune Of The Week’ status nie raz. Nie len kráľ trance, ale aj Aly & Fila, Markus Schulz, Solarstone, Jorn Van Deynhoven, Max Graham a najlepší z ostatných, sú unesení fenomenálnou tvorbou z produkcie Driftmoon. 

Ich rádio show ‘Driftmoon - Weekend Warm Up Session’ vysiela každú štvrtú nedeľu na Afterhours.fm a zahŕňa škálu progressive a trance alebo ich samotných naživo okolo celého sveta. Neváhajte a poďte si užiť hviezdy vydavateľstva Armada Music. 

Kupujte lístky v PREDPREDAJ.SK.

Viac info o akcii.

- reklamná správa -

Viac o téme: Partymenu.eu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu