Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezda ARMADA MUSIC na EDMANII 2015: MARK SIXMA

(Zdroj: partymenu.eu)

V piatok 18. decembra sústredí vydavateľstvo Armada Music svoje sily do Trenčína. Na akcii EDMania & Armada Night vystúpia štyria producenti, ktorých songy vyšli práve pod hlavičkou Arminovho vydavateľstva. Ďalší úspešný holandský hudobný export predstavuje – Mark Sixma.

Mark Sixma bol nevyhnutne nakazený vlnou tanečnej hudby počas dospievania v dnes slávnom Holandskom meste Breda, z ktorého vyšli mená ako Tiësto, Hardwell a mnohí iní. Ako mladý si vypracoval svoje DJské zručnosti a neskôr sa dal na tvorbu vlastnej hudby a koncertovanie pred publikom.

Jedna z jeho prvých nahrávok, „Destination 6“, získala status „Tune of the Week“ v rádio show Armin van Buurena – A State of Trance a bola podporená mnohými z najväčších mien na planéte. Ďalší singel od Marka viedol k podpísaniu zmluvy s vydavateľstvom Armada Music. „Fade 2 Black“, ďalšie z jeho počinov, získalo „Tune of the Week“ v relácii A State of Trance, čím utvrdilo jeho na svetovej scéne žánru trance.

Armin van Buuren následne vybral niektoré z Markových nahrávok pre jeho každoročnú kompiláciu „A State of Trance“ tri roky po sebe. Navyše Armin uviedol jednu zo Sixmových nahrávok v jeho Wii hre a poskytol mu možnosť zremixovať „Minack“ – masívnu kolaboráciu s Ferrym Corstenom.

Mark Sixma strávil značný čas na cestách po pódiách na celom svete po boku vrcholových DJov ako Armin van Buuren, Ferry Corsten, Gareth Emery, Judge Jules, Markus Schulz, Paul van Dyk, Sander van Doorn a W&W. Mark účinkoval na niekoľkých festivaloch vrátane Stereosonic, A State of Trancee 550 a 650, Nature One (dvakrát) ako aj Electronic Family, Escapade Music Festival a Ultra Music Festival Miami v 2015. Takisto si zahral aj na poslednej záverečnej párty legendárneho klubu Guverment v Toronte.

V 2013 Mark Sixma urobil svoj debut na rýchlo rastúcom labele W&W - Mainstage Music s jeho epickou „Requiem“. Týmto tvrdo prekonal konkurenciu a získal 1. miesto na Beatport Trance Chart, kde porazil číslo jedna producenta a DJa Armin van Buurena. Takisto sa mu podarilo získať 1. pozíciu na popredných weboch Audiojelly a Trackitdown, dosahujúc unikátny hattrick v útokoch na prvé miesta v hudobných rebríčkoch.

Jeho skladba „Requiem“ bola najhranejšou trance skladbou v roku 2013 a okrem toho získal až doteraz top 10 Beatport nahrávok za jeho originál vydania ‘Character’, ‘Refused’ a ‘The Saga’, a jeho remixy Ørjana Nilsena (‘Mafioso’), Cosmic Gate (‘Crushed’), a Jorn van Deynhoven (‘New Horizon’).

Rok 2014 bol prelomovým pre Sixmu, ktorý vydal upravenú verziu ikonických ‘Adagio For Strings’, ‘Shadow’ (W&W Edit), zremixoval Cosmic Gate a Armin van Buurena (‘Save My Night’), a vydával pod spoločnosťami Armada Music a Revealed Recordings. Kým ‘Adagio’ držalo prvé miesto na Beatport, Sixma sám seba zosadil z priečky keď jeho skladba ‘Falling Back’ nahradila jeho vlastné ‘Adagio’ na prvej priečke - výkon, ktorý sa podaril len veľmi málo vyvoleným.

Buďte pri tom a kupujte lístky v PREDPREDAJ.SK.

Viac info o akcii.

- reklamná správa -

Viac o téme: Partymenu.eu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu