Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Švédka (25) chce vyzerať ako komiksová postavička: Pozrite na FOTO, ako to dopadlo

Pixee je ako vystrihnutá z komiksu Zobraziť galériu (5)
Pixee je ako vystrihnutá z komiksu (Zdroj: profimedia.sk)

RALEIGH - Pixee Foxová zo Severnej Karolíny podstupuje bolestivé operácie, len aby sa podobala svojej obľúbenej komiksovej hrdinke. Botox, plastika pŕs a dokonca odstránenie šiestich rebier. To je daň za splnenie podivného sna.

S neuveriteľne útlym pásom, nafúknutou hruďou a tvárou ako bábika vyzerá, ako by práve vyskočila z nejakého animovaného filmu. Pixee je ale veľmi živá, dýchajúca žena, ktorá minula 119 200 dolárov (112 000 eur) na plastiky v snahe podobať sa na komiksovú postavu Jessicu Rabbit a Auroru z rozprávky Spiaca kráska.

Švédka (25) chce vyzerať
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Spuchnutá príšera: Transka po dvesto plastikách vyzerá hrôzostrašne

"Ľudia za mnou často chodia a hovoria mi "neber to v zlom, ale vyzeráš ako karikatúra". Pre mňa je to ale kompliment, pretože presne to chcem dosiahnuť. Kreslené postavy predstavujú idealizáciu ženského tela. Chcem mať útly pás, zadok, veľké prsia, veľké oči a veľmi peknú tvár," hovorí dvadsaťpäťročná blondínka.

Pred premenou
Zobraziť galériu (5)
Pred premenou  (Zdroj: profimedia.sk)

K bizarnému snu sa najnovšie priblížila tým, že si minulý mesiac nechala odstrániť šesť rebier. Len preto, lebo sa chce dopracovať k drieku úzkemu 35 cm. Operácia je nezvratná a zvyčajne sa robí zo zdravotných dôvodov, no Pixee sa podarilo nájsť lekára, ktorý bol ochotný zákrok vykonať. V dôsledku neho však niektoré vnútorné orgány vrátane pečene klesli dolu a bez rebier tak stratili prirodzenú ochranu. Tú jej nedokáže zabezpečiť ani korzet, ktorý nosí 24 hodín denne.

Švédka (25) chce vyzerať
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Foxová nežila vždy tak okázalý život. Narodila sa vo Švédsku, kde bývala s rodičmi a staršou sestrou v malom vidieckom mestečku neďaleko Štokholmu. Keďže jej ale podľa vlastných slov rodná krajina nedala vyniknúť, presťahovala sa vyučená elektrikárka do Spojených štátov. Tam jej posadnutosť komiksovými postavami nabrala celkom nový rozmer. Doteraz okrem odstránenia rebier absolvovala štyri rhinoplastiky (operácia nosa), štyri zväčšenia pŕs, dve liposukcie, dve blefaroplastiky (plastika očných viečok), dve labioplastiky (úprava ženských vonkajších genitálií), nadvihnutie čela a zadku, výplň líc a pier a neinvazívny zákrok zmrazenie tuku. Operácia platila z vlastných príjmov a úspor, značnú časť jej ale zaplatili aj fanúšikovia, pre ktorých je vraj inšpiráciou.

Švédka (25) chce vyzerať
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Chodí mi veľa pozitívnych ohlasov od dievčat aj chlapcov, ktorí chcú tiež zmeniť svoj život prostredníctvom transformácie svojho tela. Existuje mnoho krásnych žien, ktoré sa transformovali rôznymi spôsobmi a ja ich všetky obdivujem. Na svete žije šesť miliárd ľudí. Prečo by mali všetci vyzerať rovnako? To by bola nuda," dodala Pixee, ktorú budúci rok čakajú ďalšie operácie. Chce si dať opäť upraviť zadok, vložiť bedrové implantáty či odstrániť tuk z tváre.

Viac o téme: Plastika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu