Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Syn obávaného mafiána má recept na porazenie IS: Teroristi nebudú mať šancu

Giovanni Gambino
Giovanni Gambino (Zdroj: Youtube/Giovanni Gambino)

NEW YORK - Newyorská mafia je v strehu. Radikálna teroristická organizácia IS sa snaží narušiť jej teritórium a to dáva podľa Giovanniho Gambina mafiánom priestor na to, aby ukázali svoje kladné stránky. New York je vraj v rukách tých najlepších strážcov.

Mafia podľa Daily Mail IS varuje, aby sa od New Yorku držali v bezpečnej vzdialenosti. S touto informáciou prišiel syn newyorského mafiána Giovanni Gambino. Tvrdí, že mafia dokáže chrániť lepšie ako polícia, čoho dôkazom je podľa neho fakt, že IS sa sicílskej mafie obáva a preto na ostrove nezapustila žiadne teroristické korene.

Český herec hral mafiána, stúplo mu to do hlavy: Nadobudol som pocit, že som nadčlovek!

Gambino v rozhovore pre NBC uviedol, že FBI môže konať len v obmedzenej miere a často neskoro. V teréne totiž majú málo ľudských spojok. „Mafia má zlú reputáciu, ale v mnohom si takúto povesť nezaslúži,“ myslí si Gambino pokračujúc, že práve vzostup globálneho terorizmu dáva mafii šancu ukázať svoje lepšie stránky. Dnešný svet je nebezpečný, ale Newyorčania sa podľa jeho slov nemusia báť o život: „Zabezpečíme, aby boli naši priatelia a rodiny chránené pred extrémistami a teroristami, hlavne pred brutálnou psychopatickou organizáciou, ktorá sama seba nazýva Islamský štát,“ uviedol Gambino.

Giovanni Gambino sa narodil v sicílskom Palerme, vyrastal v Torrente a je najmladším v rodine so štyrmi sestrami a dvomi synmi. V roku 1988 sa rodina presťahovala do Brooklynu. Gambino sa medzitým stal úspešným scenáristom a spisovateľom.

 

 

 

 

Viac o téme: MafiánISGiovanni Gambino
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu