Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rodičia si mysleli, že ich dcéra (24) je mŕtva: Teraz prišlo veľké odhalenie o jej živote!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

CHANG-ČOU - Mladá Číňanka sa pred mnohými rokmi pohádala s rodičmi a utiekla z domu. Odvtedy ju nevideli. Boli zúfalí, báli sa, či sa dcére niečo nestalo a či je vôbec ešte nažive. A teraz to už konečne vedia. Skoro odpadli, keď sa dozvedeli, kde sa celý čas nachádzala.

Xiao Yunová z čínskej provincie Če-ťiang pred desiatimi rokmi zmizla z porvrchu zemského, pretože sa strašne pohádala so svojimi rodičmi. Mala vtedy len štrnásť rokov. Rodičia umierali od strachu a už nedúfali, že ešte niekedy svoju dcéru uvidia. Úrady ju už považovali za mŕtvu. 
 
 
No dievčina mŕtva ani zďaleka nie je. Policajti ju objavili počas rutinnej prehliadky internetovej kaviarne 20. novembra, informoval denník Strait Times. Vyšlo totiž najavo, že celý čas žila v internetových kaviarňach, kde hrala počítačové hry. Preukázala sa falošným občianskym preukazom, tak ju dôstojníci vzali na policajnú stanicu. Tam sa Xiao priznala, že poslednú dekádu žila v internetových kaviarňach. Podľa vlastných slov je veľkou fanúšičkou hry zvanej CrossFire. Žila z toho, čo jej dali dobrí ľudia, a občas si privyrábala prácou v kaviarni. 
 
Rodičia si mysleli, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)
 
Yunová prezradila, že ju vychovali starí rodičia. Bola jej udelená pokuta v prepočte vo výške 7000 eur. Polícia okamžite kontaktovala jej mamu a otca, aby sa s ňou opäť mohli stretnúť. "Som veľmi tvrdohlavá a impulzívna a často som svojej dcére nadávala. Desať rokov sme sa ale nevideli a teraz je už dospelá. Už jej nikdy nebudem nadávať," povedala šťastná pani Yunová. 
Viac o téme: ČínaInternetová kaviareňNezvestná žena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu