Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tieto tri sestry sú zlatou baňou: Stačí jedna sexi FOTO a muži vyťahujú kreditky

Sestry Brooksové v akcii Zobraziť galériu (4)
Sestry Brooksové v akcii (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Svet internetu ponúka neobmedzené možnosti zárobku. Tri sestry z anglického grófstva Hertfordshire žijú aj z toho, že predávajú selfie fotky. A verte či nie, muži sa za nimi idú potrhať a neváhajú tieto pôvabné slečny zahŕňať veľkolepými darmi, len aby pravidelne dostali dávku sexi záberov.

Stačí, keď sa Lucy (28), Sophie (26) a Stacie (25) odfotia a muži padajú do kolien. A tri sestry si z toho dokonca spravili veľmi slušnú obživu. Na internete si vytvorili širokú plejádu svojich obdivovateľov, ktorí len za to, aby ich videli v plnej kráse, im posielajú darčeky od výmyslu sveta. Drahé kabelky, topánky, iPady, kvety či darčekové karty - to všetko len za jedinú fotografiu tejto trojice. 

Tieto tri sestry sú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

Dievčiny to majú poriadne prešpekulované. Svojich fanúšikov vopred upozornia na to, že nechcú žiadne lajky ani retvít. Oddanosť môžu vyjadriť tým, že na stránke Amazon navštívia ich zoznam želaní a kúpia ľubovoľný počet darčekov, ktoré si sestry vopred vybrali. Dokonca sa s nimi môžu aj osobne stretnúť - samozrejme za štedrú odmenu. 

 

Nadia (33) randí len s milionármi: Mala som ich už viac ako sto, poradím, ako ich zbalíte

Hoci si nejeden z vás určite myslí, že sú sestry vypočítavé, ony trvajú na tom, že nerobia nič zlé. Napriek tomu, že Lucy aj Stacie majú priateľov i deti. "Začalo to veľmi nevinne. Niekto mi na znak obdivu poslal parfum. Neskôr sa ma viac mužov pýtalo, či ma môže nejak obdariť. Že keď si vytvorím zoznam vecí na Amazone, ktoré chcem, tak mi ich kúpia. Pomyslela som si, prečo nie? Nebudem klamať, chcem mať pekný život," vysvetlila Lucy. No a potom to už všetko išlo veľmi rýchlo. Rovnakým spôsobom si začali privyrábať aj jej dve sestry Stacie a Sophie, ktoré prevádzkujú kadernícky a kozmetický salón. 

Tieto tri sestry sú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

S popularitou však občas prichádzajú aj nepríjemné veci; jednému mužovi sa mladé ženy páčili až tak veľmi, že dostal súdny príkaz, pretože ich obťažoval. "Bolo to naozaj desivé. Zablokovali sme ho na Twitteri, ale on si neustále vytváral nové účty a kontaktoval nás. Dokonca bol za nami aj v salóne, tak sme nemali inú možnosť, než zavolať políciu," hovorí Sophie. Odvtedy sú dievčatá veľmi obozretné a všetko, čo sú ochotné spraviť, je príležitostný telefonát mužovi, ktorý o to prejaví záujem. A samozrejme sa niečím pekným odvďačí. 

Tieto tri sestry sú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter)

"Vieme, aké máme šťastie. Veď ktorá žena by nechcela byť hýčkaná? Niektorí ľudia nás kritizujú, ale keby vám niekto poslal pár krásnych topánok, vrátili by ste ich? Veľmi pochybujem. Keď nám chcú kupovať dary, nebudeme im v tom brániť," dodala Lucy. 

Dary, ktoré sestry doteraz dostali

Počítače - 4500 libier

Jedálenský stôl - 400 libier

Starožitné zrkadlo - 700 libier

iPady - 2100 libier

Fotografické potreby - 2000 libier

Parfumy - 5000 libier

Topánky - 5000 libier

Kabelky - 3000 libier

Darčekové karty - 15 000 libier

Televízor - 800 libier

Ozvučenie - 400 libier

Kvety - 10 400 libier

Viac o téme: ZlatokopkaSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu