Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pápež pobozkal bábätko s nádorom na mozgu: Lekári neveria vlastným očiam, je to zázrak?

Rodičia malej Gianny žiaria šťastím.
Rodičia malej Gianny žiaria šťastím. (Zdroj: Facebook/Kristen Marie)

VATIKÁN – Pápež si na svoje konto zrejme pripíše ďalší zázrak. Minulý rok v septembri počas pápežského sprievodu pobozkal na hlavu iba ročnú Giannu, ktorej lekári našli nádor na mozgu. Odvtedy sa jej značne polepšilo, nádor sa výrazne zmenšil. Matka Kristen Maciantoniová tvrdí, že každým dňom zvláda nové veci, čo považuje za zázrak.

„Cíti sa stále lepšie a silnejšie. Posiela nám bozky, začala ukazovať na veci,“ tvrdí médiám matka Kristen. Magnetická rezonancia dokázala to, čo si šťastní rodičia mysleli. Giannin snímok mozgu z novembra vykázal značné zlepšenie. Televízna stanica CBS situáciu vysvetlila tým, že jej mozgový kmeň bol "napadnutý" krvnými bunkami batoľaťa.

 

Posted by Kristen Marie on 4. október 2015

Rodina sa pritom cíti s pápežom Františkom I. úzko spätá, svojmu synovi dali meno Dominic, a to po osobnom strážcovi, ktorý pred rokom podal dievčatko pápežovi. „Myslím, že to bol boží zásah. Veríme, že pápež je posol boží,“ vysvetlil nadšený otec Joey médiám. Vatikán bude sledovať, ako sa stav malej Gianny bude vyvíjať ďalej.

Viac o téme: ZázrakNádor na mozguPápež František I.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu