Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bizarné príbehy hostí z hotelov: Skončili presne tak ako nechceli, stačilo, že urobili to, čo doma

Spávať nahý v hoteli sa príliš nevyplatí Zobraziť galériu (5)
Spávať nahý v hoteli sa príliš nevyplatí (Zdroj: thinkstock.com)

SYDNEY - O pobytoch v hoteloch kolujú rôzne historky, ako napríklad o hmyze loziacom v posteliach, chyžných chodiacich tajne do izieb, či o ľuďoch špehujúcich cez dieru v stene. Nečudo, že sa potom poniektorí boja v hotelových izbách oko zažmúriť. V tejto súvislosti vznikol jeden zaujímavý prieskum.

Každý znás už určite aspoň jednu noc strávil v nejakom lepšom či horšom hoteli. Zážitky sa rôznia, podľa toho, aký je kto náročný. Poniektorí z nás sa v hoteloch cítia tak pohodlne, že sa tam správajú ako doma. Užívateľ portálu Quora, ktorý slúži na kladenie a zodpovedanie otázok, sa ostatných pýtal, či je bezpečné spať v hoteli nahý. A dostal veľmi zaujímavé odpovede.

Bizarné príbehy hostí z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Rupert

"Čoho sa bojíte? Pyžamá ani spodná bielizeň vás neochráni pred plošticami, zlodejmi, tigrami ľudožrútmi ani monštrami pod posteľou. Takže nenosenie pyžama nie je viac nebezpečné."

Eric

"Ak sa rozhodnete kdekoľvek spať nahý, vždy majte pri posteli prichystaný župan alebo nejaký kus oblečenia, čo môžete hodiť rýchlo na seba. Takže keď niekto v noci zaklope na dvere alebo zaznie alarm, dokážete sa obliecť do pätnástich sekúnd."

 

Hotelové tajomstvá, o ktorých ste netušili: Tieto riadky by si mal prečítať každý hosť

Diana

"Spať nahý nie je práve dobrý nápad, pretože nikdy neviete, kedy budete musieť opustiť. Pred pár rokmi si jeden pár kúpil pytóna a priniesol si ho so sebou do hotela. Keď spali, had sa obmotal okolo nich a skoro ich zaškrtil. Zachránil ich až okoloidúci čašník, ktorý niekomu niesol na izbu jedlo. Predstavte si, ako sa asi museli cítiť - nahí a obmotaní pytónom."

Kunal

Som často na cestách a nahému spaniu hovorím nie z týchto dôvodov:

1. Pokiaľ to nie je päťhviezdičkový hotel, nikto vám nezaručí, že izba bola uprataná a vyčistená naozaj poriadne. Plachty síce menia pravidelne všade, ale i tak existuje riziko, že v matraci ostane nejaký hmyz.

Bizarné príbehy hostí z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

2. V núdzovej situácii alebo evakuácii vám môžu minúty, ktoré budete venovať obliekaniu, chýbať a nakoniec vás môžu stáť život. Pokiaľ vám teda nevadí, že by vás všetci videli nahého.

3. Pred potenciálnymi úchylákmi vás neuchráni žiadna záclona. Verte mi, zažil som to. Treba mať jednoducho niečo na sebe.

Bizarné príbehy hostí z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

4. Niektoré chyžné čakajú asi tak pol sekundy medzi tým, než vám zaklopú na dvere, a ich následným otvorením. Neviem ako vy, ale ja osobne to neznášam."

Michael

So ženou sme kedysi upratovali v hoteli. Niekedy sme museli vojsť do izby, i keď tam ešte spali hostia, nahí. V tom prípade sa stali dve veci: buď sme okamžite odišli, pretože keby sa zobudili, všetci by sme sa cítili trápne, alebo sme sa jednoducho pochválili kolegom a robili si z toho srandu celý deň.

Bizarné príbehy hostí z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Wim

Je dosť trápne, keď po sebe necháte v posteli špinavé fľaky po vykonaní potreby len preto, že ste spali nahí.

Peter

Spať nahý je fajn. Do momentu, kedy sa stane niečo neočakávané, tak, ako sa to stalo mne. Bol som v lacnom hoteli. Posteľ bola veľmi pohodlná. Nevedel som, kedy chodia upratovať chyžné. Raz mi niekto zaklopal na dvere. Nestihol som otvoriť, lebo som bol nahý, tak som ostal v posteli a ďalej počúval mp3 prehrávač. Vtom som počul nejaký šum v kuchyni. Ani som si nestihol uvedomiť, že to je chyžná, keď zrazu stála oproti mne. Ospravedlnila sa mi s tým, že si nevšimla, že som nahý a poprosila ma, aby som sa obliekol a odišiel, pretože chcú upratať celú izbu. Cítil som sa fakt trápne.

Máte nejaký zaujímavý či strašidelný zážitok z pobytu v hoteli? Podeľte sa s nami o vaše skúsenosti na tipy@topky.sk, tie najlepšie odmeníme.

Viac o téme: PrieskumHotel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu