Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

„PACI PAC vydávajú DVD aj CD. Bude ho krstiť Mikuláš?“

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: WAYOUT s.r.o.)

Detský projekt PACI PAC vydáva svoje debutové CD a DVD. Ide o vlastnú tvorbu, určenú deťom-škôlkarom, ktorú naspievala talentovaná herečka Adriana alias PACI a produkoval Mário Praženec alias PAC, ktorého môžete poznať z účinkovania v rockovej kapele IneKafe.

Na DVD nájdete medzi jedenástimi pesničkami a dvomi rozprávkami aj známe hity z youtube kanála PACI PAC, ktorý dosiahol už viac ako pol milióna videní za posledné 2 mesiace. Okrem zábavných detských tém, nájdete na ňom aj vzdelávacie, ktoré pomôžu vašim deťom naučiť sa počítať „od 1 do 10“, alebo správne vyslovovať písmenko „R“. Krstiť sa bude v Bratislave 5.12., čiže v Mikulášsky podvečer a krstným otcom bude Števko Šprocha s dcérkou, ktorá je veľkým fanúšikom práve Paci Pac. Na koncerte nebude chýbať ani Mikuláš so svojimi pomocníkmi.

Každé dieťa si odnesie z koncertu darček a môže sa tešiť na všetky pesničky ktoré sa nachádzajú na DVD Paci Pac. Vstupenky na tento koncert si kúpite na predpredaj.sk a samotné CD a DVD kúpite v   E-shope PACI PAC.

Aktuálny videoklip o opičke, ktorá prišla omylom z Afriky nájdete na youtube kanály a trailer k DVD si môžete pozrieť tu.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu