Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Celebrita skončila s internetom: Mladučkú krásku totálne znechutil, takto som všetkých klamala!

Essene O'Neillová Zobraziť galériu (3)
Essene O'Neillová (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Mladá modelka, ktorá mala na internete takmer milión fanúšikov, sa rozhodla vykašľať na sociálne médiá a prezradiť, ako dlho jej trvalo, kým sa jej podarilo vytvoriť dokonalý záber. Essene O'Neillová (18) sa obrátila chrbtom státisícom nasledovníkov naprieč Instagramom, Youtubeom a Snapchatom preto, že v nej zanechali pocit úbohosti a prázdnoty.

Nenávidená aj zbožňovaná: Tínedžerka (16) ohuruje na internete svojím životom pracháčky

Mladá hviezda sa rozhodla pred jej 19. narodeninami radikálne zmeniť svoj život, pretože sa cítila byť znechutená sociálnymi médiami a profitovaním z klamania svojich fanúšikov. Zo svojho účtov na internete odstránila vyše 2000 fotografií a titulky k niektorým upravila tak, aby odrážali pravdu v danom okamihu. Vysvetľuje v nich, ako skutočne dlho trvalo, kým dosiahla perfektný záber a ako musela pre slávu hladovať.

"Prosím, ako táto fotka, dala som si make-up, zvlnila vlasy, obliekla tesné šaty, dala veľký nepohodlný šperk a urobila 50 snímok, kým som získala jednu, o ktorej som si myslela, že by sa mohla páčiť," vysvetlila dievčina zo Sunshine Coast v Queenslande, ktorá si svojimi postami získala 574 000 nasledovníkov na Instagrame, viac ako 250 000 užívateľov na YouTube a okolo 60 000 kontaktov na Snapchate.

Celebrita skončila s internetom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

"Bez toho, aby som si to uvedomila, som strávila väčšinu svojho dospievania závislosťou na sociálnych médiách, sociálnom uznaní, spoločenskom postavení a mojom fyzickom vzhľade. Sociálne médiá, a najmä to, ako som ich používala, nie sú reálne...," vysvetlila Essenne, ktorá pripúšťa, že pri narodení vyhrala genetickú lotériu a jej úspech závisel do značnej miery práve od nej. Napriek tomu, aj keď mala všetko, nebola šťastná.

Preto teraz vkladá svoju energiu do nového inšpiratívneho projektu, ktorý má povzbudiť ostatných, aby sa nedali viac rozptyľovať internetom a zverejnila aj dve videá seba bez make-upu či stylingu. Objavila sa úplne prirodzená a bez zábran. Jej kamaráti sa však domnievajú, že to Essene nemyslí vážne a je to z jej strany len trik, ako na seba ešte viac upozorniť.

Celebrita skončila s internetom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Essene O'Neillová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu