Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Strávte sviatky v hrejivom objatí

Prajeme Vám príjemné leňošenie! Zobraziť galériu (7)
Prajeme Vám príjemné leňošenie! (Zdroj: PR)

Predstavte si tohtoročné sviatky strávené v kruhu rodiny, ale bez všetkého toho stresu a behania po nákupoch, ktoré bežne absolvujete. Urobte radosť sebe aj blízkym a nájdite si čas aj na trochu odpočinku a vianočnej pohody s teplým kakaom v ruke, všetci spolu zababušení na gauči pri nejakej peknej rozprávke.

Vianočné obdobie sa blíži a prináša so sebou pekné chvíle s najmilšími, ale aj vlnu stresu z príprav na sviatky. Len si skúste spomenúť na svoje detstvo, keď ste sa museli starať len o to, koľko koláčikov sa do Vás zmestí a o koľkej pôjde Popoluška. Vianoce sú oslavou pokoja a lásky a pokiaľ si skutočne odpočiniete, budete si ich pamätať ešte dlho. Možno kapustnica nebude presne podľa receptu Vašej babičky a stromček nebude stáť v pravom uhle, ale na tom nezáleží.

Aspoň večer si vyhraďte na spokojné leňošenie. Táto zima bude rozhodne teplá a príjemná! Aj keby sa vonku čerti ženili, Vy sa môžete zababušiť do tej najjemnejšej prikrývky s mäkučkým vankúšikom a dopriať si oddych, ako sa na sviatky patrí. Či už s dobrou knihou v ruke alebo pri obľúbenom filme, hrejivá prikrývka a vankúš od Dormeo premenia aj ten najsychravejší deň na zimnú rozprávku. Môžete si byť istý, že vytvoria neprekonateľný pár s teplými papučami a miskou pukancov.

Mäkučký vankúšik pripomína podušky z páperia a neuveriteľne hebká a na dotyk príjemná prikrývka je veľmi podobná hračkám z jemného plyšu. Kvalitný materiál neplstnatie a nemení farbu. Je odolný a ľahko sa udržiava. Môžete ho aj oprať. Hrejivý set krásne zútulní Vašu obývačku, spálňu alebo detskú izbičku. Dvojfarebná kombinácia sa hodí do každého interiéru. Súpravu stačí otočiť a zmeníte atmosféru v miestnosti.

Skvelým spôsobom, ako predísť stresu počas sviatkov, je plánovanie. Vyriešte darčeky pre blízkych skôr, než budete pod tlakom. V strese sa ťažko premýšľa a potom pravdepodobne len schmatnete prvú vec, ktorú uvidíte, alebo ostanete pri klasike typu ponožky pre tatka, chňapku pre mamu a drogériu pre ostatných. Najlepšie darčeky sú tie, ktoré v sebe spájajú dve „P“, čiže „Praktické“ a zároveň „Pekné“. Ideálne, ak sú aj univerzálne a hodia sa takmer pre každého. 

Hrejivý set je rozhodne skvelým darčekom pre mamičky, starých rodičov aj súrodencov. Deti ho budú radi hladkať ako plyšáčika. Máte na výber zo 4 farieb:  červenej, hnedej, sivej a béžovej, takže krásny a praktický darček môžete darovať viacerým členom rodiny. Navyše si hrejivý set môžete objednať vo vianočnej 50% zľave.

 

Prajeme Vám príjemné leňošenie!

 -reklamná správa- 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu