Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Choré VIDEO straší ľudí: Diváci vraj po sledovaní satanistického diela zomierajú!

Čo to má byť?
Čo to má byť? (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Znepokojujúce video, ktoré sa dostalo na YouTube a vystupuje v ňom zvláštna postava, začalo strašiť ľudí po celom svete. Zábery sú totiž veľmi bizarné a obsahujú binárny kód, ktorý má údajne odkazovať na vraždu amerického prezidenta Baracka Obamu, prípadne teroristický útok. Podľa niektorých správ vraj dokonca ľudia, ktorí si záznam pozreli, neskôr zomreli.

Vyvolávanie duchov z tínedžerky (18) urobilo zúrivú beštiu: Dušu pri hre zapredala diablovi

V dvojminútovom videu sa objavuje strašidelný maskovaný tvor, ktorý sa hýbe do desivého soundtracku pozostávajúceho z ruchu a šumu. Na obrazovke pritom preblikávajú podivné symboly. V rozlúštenom binárnom kóde je údajne ukryté slovo "muerte", ktoré po španielsky znamená smrť a ďalej veta "Máte rok alebo menej". Obraz mučenej alebo zviazanej ženy v sebe nesie odkaz "Už ste mŕtvi".

Rad niektorých čísel podľa počítačových expertov predstavuje GPS súradnice, ktoré patria Bielemu domu a Morseova abeceda značí REDLIPSLIKETENTH, čo je údajne prešmyčka k slovám "Zabiť prezidenta".

Šialené video, ktoré bolo prvýkrát publikované v máji, sa okamžite stalo hitom na sociálnych sieťach a začali sa ozývať hlasy, že by mohlo byť dielom sériového vraha. "Je to jedna z najbláznivejších vecí, akú som videl. Kontaktoval niekto políciu?" opýtal sa užívateľ na Twitteri. "Je to naozaj strašidelné a choré. Dúfam, že to neberiete vážne?" dodal iný.

Skupinka užívateľov sa zase domnieva, že by mohlo ísť o PR k nachádzajúcej videohre, ale to by vraj znamenalo veľmi zlé rozhodnutie firmy. No a nakoniec niektorí prišli s tým, že sa záznam podobá na horor Kruh, v ktorom každého, kto sledoval video a zodvihol zvoniaci telefón, strašidelný hlas varoval, že si na svete požije už len pár dní.

"Počul som, že niektorí ľudia, ktorí to sledovali, skončili mŕtvi," uviedol jeden z komentujúcich, ale pravdivosť tohto vyhlásenia sa nedá overiť. Takže je nanajvýš možné aj to, že sa zase iba niekto nudil a stvoril čudesný film.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu