Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Posledné proroctvo Baby Vangy o Európe: Rok 2016 bude najväčšou skazou

Baba Vanga
Baba Vanga (Zdroj: Youtube/AnotherLife2Time csatornája)

SOFIA - Slepá bulharská veštkyňa Vanga patrí medzi najznámejšie jasnovidky sveta. Ženu prezývanú Nostradamus Balkánu preslávili proroctvá, z ktorých sa mnohé vyplnili. Ak by bola pravdivá aj jej predpoveď o osude Európy, veľa času nám už nezostáva.

Baba Vanga sa narodila 31. januára 1911 v obci Strumica a zomrela v auguste 1996. Bola nedonoseným dieťaťom a počas mladosti trpela mnohými zdravotnými komplikáciami. Jej súčasníci verili, že dokázala komunikovať s mŕtvymi zo záhrobia a počas druhej svetovej vojny ju navštevovalo veľa ľudí, aby sa presvedčili, či sú ich príbuzní ešte nažive. V roku 2008 sa dom, v ktorom žila, zmenil na múzeum.

Európa v roku 2016 zanikne

Jedno z Vanginých najdesivejších proroctiev sa týka Európy – tvrdila že v roku 2016 celkom zanikne v dôsledku toho, že príde o svojich obyvateľov a rozvojové krajiny sa zmenia na vykorisťovateľov.

Desivé cirkevné posolstvo na FOTO varuje Slovákov: Po vojne a Antikristovi príde komunizmus

V roku 2023 sa podľa Vangy zmení obežná dráha Zeme a v roku 2025 klesne počet obyvateľov Európy na nulu. Potom, v roku 2043, Európu ovládnu moslimovia. V roku 2066 proti nim Američania prvýkrát použijú klimatickú zbraň a v roku 2076 sa do Európy a zvyšku sveta vráti komunizmus, uviedol Documentarytube.com.

Medzi najpopulárnejšie Vangine proroctvá patrí Stalinov koniec, smrť princeznej Diany, nástup amerického prezidenta Baracka Obamu či útok na newyorské dvojičky. Mnohé jej predpovede sú zamerané aj do ďalekej budúcnosti. Definitívny koniec sveta má podľa Vangy nastať až v 38. storočí, keď život na Zemi zanikne a ľudstvo bude žiť na iných kolonizovaných planétach.

Viac o téme: Proroctvo2016Baba Vanga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu