Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Učiteľka chcela naučiť deviatakov anatómiu: VIDEO jej striptízu až do morku kostí

Učiteľka dáva dole vrstvu po vrstve
Učiteľka dáva dole vrstvu po vrstve (Zdroj: YouTube)

RIJNWOUDE - Istá holandská učiteľka prišla s veľmi inovatívnym nápadom, ako naučiť svojich žiakov anatómiu. Vyzliekla sa. Samozrejme všetko bolo legálne; mala totiž na sebe kostým, ktorý vyzeral ako ľudské telo.

Učiteľka biológie Debby Heerkensová už mala plné zuby tradičných metód vyučovania, a tak vymyslela veľmi nezvyčajný a originálny spôsob, ktorým deviatakom ukázala, z čoho sa skladá a ako funguje ľudské telo. Postavila sa na lavicu a pred celou triedou sa vyzliekla. Nešlo však o žiadne pikantné predstavenie; pod šatami mala totiž elastický syntetický overal znázorňujúci jednotlivé orgány.

 

Prostitútky v Rusku zaviedli prevratné zmeny: Raj pre dôchodcov, inšpiroval ich Putin

"Striptíz" ale pokračoval ďalej. Pod prvým oblekom mala ďalší, tentokrát s náčrtmi svalovej hmoty. Keď dala aj ten dolu, objavil sa tretí s kostrou.

Debby dostala tento bizarný nápad po tom, ako videla na ulici dievčinu oblečenú do podobných legín. Zašla teda za riaditeľkou školy Groene Hart v meste Rijnwoude, ktorá jej dala zelenú. Žiaci boli spočiatku z anatomického striptízu prekvapení. "Najprv boli tak trochu v šoku, lebo si mysleli, že sa pred nimi vyzlieka učiteľka. Keď ale zbadali, že nie som nahá, vydýchli si," povedala Heerkensová v rozhovore pre televíziu CNN.

Viac o téme: Striptíz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu