Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Horor v Pizza Hut: Chlapček (2) si pochutnával na obľúbenom jedle, no niečo sa stalo a on zomrel

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

HARTLEPOOL - Dvojročný chlapček prehral svoj boj o život po tom, ako sa v pizzerii pridusil ovocím. Prognóza lekárov nebola priaznivá, no jeho rodičia stále verili, že sa stane zázrak a ich malý poklad sa preberie. Nestalo sa.

Manželia zo severovýchodu Anglicka sa boli minulý týždeň najesť v reštaurácii Pizza Hut. Keďže je ale Jacob Jenkins ešte príliš malý na pizzu, dali mu hrozno. Ako sa ale ukázalo, tiež to nebol najšťastnejší nápad. Chlapčekovi totiž bobuľa zabehla a začal sa dusiť. Zamestnanec pizzerie sa mu márne snažil vybrať hrozno z hrdla, otec preto rýchlo privolal sanitku, píše portál thesun.co.uk.

Horor v Pizza Hut:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Google Street View)

Podľa matky Abigail sa chlapcovi zastavilo srdce a na tridsať minút zomrel. Potom sa ho podarilo zdravotníkom oživiť, hrozno vybrali pomocou chirurgických nožníc von a previezli ho do nemocnice. Tam bol uvedený do umelého spánku, pretože utrpel zranenie mozgu. Po piatich dňoch zomrel, už sa mu nedalo pomôcť. "Jacob roztiahol svoje anjelské krídelká o siedmej hodine večer. Lekári už pre neho nemohli nič viac urobiť. Ja a môj manžel David ďakujeme všetkým ľuďom, ktorí nás v tomto extrémne ťažkom období podporujú," povedala.

Tragický obed v reštaurácii: Dieťatku (†1), udusilo sa v náručí matky

K incidentu sa vyjadrila aj samotná sieť Pizza Hut. "Môžeme potvrdiť, že v našej prevádzke došlo k veľmi vážnej udalosti bezprostredne sa týkajúcej malého dieťaťa. Naše myšlienky sú v týchto ťažkých časoch s ním a jeho rodičmi," vyhlásil hovorca.

Viac o téme: SmrťPizzeriaDusenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu