Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nová doba! Zákazníci určujú, koľko budú platiť za služby

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Len si predstavte, že raz príde deň, keď si budú zákazníci operátorov sami určovať cenu za volania, SMS a MMS. Verte či nie, už to nie je hudba vzdialenej budúcnosti. Teň deň totiž nastal práve dnes! Ponuku, aká tu ešte nebola, pri príležitosti blížiacich sa narodenín, predstavil FunFón. Jeho fanúšikom a zákazníkom sa za necelých 24 hodín na sociálnej sieti podarilo znížiť aktuálnych 7 centov na bezkonkurenčný 1 cent!

Doba, kedy pri príležitosti narodenín alebo významného jubilea firiem dostanete vzorky produktov do poštovej schránky či 5 % zľavový kupón na najbližší nákup je už hudba minulosti. Najstarší slovenský alternatívny operátor, ktorý sa teší priazni obrovskej komunity svojich zákazníkov, si totiž pre svojich zákazníkov a fanúšikov pripravil úplne iné - odvážne prekvapenie. Dostali možnosť rozhodnúť o tom, koľko budú môcť platiť za volania, esemesky a ememesky. Pôvodne na to mali 72 hodín, no FunFónisti opäť ukázali obrovskú silu a neuveriteľný 1 cent si vybojovali za necelých 24 hodín.

Odvážna výzva pri príležitosti nadchádzajúcich piatich narodenín, v ktorej fanúšikovia a zákazníci FunFónu na sociálnej sieti znižovali aktuálnu cenu pre zákazníkov s predplatenou kartou Férofka, už má svoje výsledky. Dokonca oveľa skôr, ako sa pôvodne očakávalo. Stovky fanúšikov zo všetkých kútov Slovenska sa stretli na jednom mieste – na facebookovej stránke FunFónu, aby spoločne lajkovaním, zdieľaním a komentovaním príspevku znížili pôvodnú cenu 7 centov za volania, SMS a MMS do všetkých sietí v rámci Slovenskej republiky na bezkonkurenčný 1 cent. Potvrdili tak, že vďaka najväčšej a najrýchlejšej mobilnej sieti na Slovensku si dokážu zaželať zázrak naozaj na počkanie.

Pritom v úvode výzvy boli očakávania operátora skromnejšie: „Pri štarte výzvy sme dúfali, že sa nám s našimi zákazníkmi podarí za 72 hodín znížiť cenu služieb aspoň na polovicu a spoločne tak znova vytvoriť bezkonkurenčnú ponuku. Máme obrovskú radosť, že ľudia sa zmobilizovali, FunFónisti ukázali obrovskú silu a sumu potlačili za menej ako 24 hodín až na historicky najnižšiu hodnotu – 1 cent. A keďže nižšie ako 1 cent už ísť nevieme, pre veľký úspech sme znižovaciu kampaň ukončili predčasne. Sľub, samozrejme, dodržíme a želanie našich zákazníkov splníme. Novú službu predstavíme verejnosti už v najbližších dňoch,“ informuje brand manažérka FunFónu Ivana Nichtová.

Najstarší slovenský alternatívny operátor FunFón čoskoro oslávi piate výročie na telekomunikačnom trhu. Odvážna výzva a jej výsledok v podobe novej služby, ktorá jeho zákazníkom umožní komunikovať za cenu, ktorú si zvolili, sú narodeninovým darčekom, ktorý FunFón venuje svojim zákazníkom za ich priazeň. Aj takto potvrdil, že od svojho vzniku sa neustále zaujíma o ich potreby, nebojí sa odvážnych výziev a chce naďalej svojich fanúšikov zabávať. Za päť rokov sa FunFón vyprofiloval na spoľahlivého a plnohodnotného operátora s 3G a 4G sieťou, ktoré spolu môže využívať už 93% Slovákov a výhodnými a jednoduchými službami pre mladých, ktorí sa cítia slobodní, neviazaní a milujú zábavu. FunFón znamená slobodu aj pri surfovaní. Umožňuje surfovať kedykoľvek, bez mesačných poplatkov za najviac 40 centov na deň a platiť za internet len v tie dni, počas ktorých ho zákazník využíva.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu