Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Žena vytvorila neskutočný produkt: Selfie tyč, ktorá robí dobre ženám... medzi nohami

Vyskúšate?
Vyskúšate? (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Ľudia sú natoľko pobláznení robením selfie a ich nahrávaním na sociálne siete, že by bolo chybou nevyužiť práve toto ich zanietenie a nevytvoriť produkt, ktorý by im v tom ešte napomohol. Klasická tyč, na ktorú si umiestnite telefón je už obohraná a pozná ju každý, ale po jej vylepšení by mohla priniesť najmä ženám veľké "uspokojenie".

Vibrátor za volant nepatrí: Žena (30) v aute masturbovala, dopadlo to katastrofálne!

V čom teda spočíva jej tajomstvo? Z videa na internete je to úplne jednoznačné. Ide o selfie palicu, na ktorej druhom konci sa nachádza vibrátor, aby si žena mohla robiť selfie aj pri dosahovaní orgazmu. Všetky odvážne adeptky sa tak už nemusia chváliť iba fotografiami z dovolenky, ale zdieľať aj výrazy na svojich tvárach v okamihu vyvrcholenia.

Ak sa vám zdá tento nápad pritiahnutý za vlasy, nemusíte sa obávať. Celá inovatívna tvorba je pravdepodobne len prepracovaným vtipom a robením si žartov z nášho hlúpeho zvyku zaznamenávať každý detail nášho života na sociálnych sieťach.

Z uvedenej webovej stránky sa totiž nedá vôbec zistiť, kde sa dá tento produkt kúpiť, ani koľko stojí. Každopádne však niektorých ľudí zaujal a v komentároch pod videom na YouTube sa nachádzajú aj také, ktoré uvedený produkt považujú za vynález roka. Ktohovie, či sa napokon tohto nápadu predsa len niekto nechytí.

Viac o téme: VibrátorDildoSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu