Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Desivé cirkevné posolstvo na FOTO varuje Slovákov: Po vojne a Antikristovi príde komunizmus

Všetko má začať v Európe! Zobraziť galériu (2)
Všetko má začať v Európe! (Zdroj: Facebook/Prečo ľuďom hrabe?)

BRATISLAVA - Očiam bystrých pozorovateľov nemohlo uniknúť varovanie, ktoré sa objavilo nielen na internete, ale už aj na bilborde popri ceste. Záhadný obsah odkazuje na Ježišovo posolstvo s číslom 432.

Bilbord so znepokojujúcim obsahom odkazuje na stránku Jezis-kristus-varovanie.webnode.sk, ktorá pod posolstvom s číslom 432 uvádza, že sa chystá byť „otvorená druhá pečať“ tak, ako to predpovedal evanjelista Ján v Knihe zjavenia. Vo svete sa podľa nich schyľuje k tretej svetovej vojne, ktorá začne v Európe.

Samozvaný prorok hlása boží súd, ľudstvo zničí oheň

„Príčinou toho bude váš bankový systém a opäť raz bude – ako tomu bolo v minulosti už dvakrát – do tejto tragédie zapojené Nemecko,“ predpovedajú proroci zo stránky a ďalej vysvetľujú, že konflikt prepukne najmä kvôli záchrane ekonomiky. Grécko podľa nich postihne katastrofa, ktorá bude mať veľký dopad na Francúzsko. „Zapojený v tom bude aj Stredný východ vojenským konfliktom Izraela s Iránom a Sýria zohrá dôležitú úlohu pri páde Egypta,“ spresňujú.

Porazia „beštiu“ a nastolia komunizmus

Vojnový konflikt a nedostatok peňazí má poviesť k zničeniu veľkej časti úrody a k mystickému „otvoreniu tretej pečate“, ktorá znemená hlad. Ľudia by sa teda mali pokúsiť urobiť zásoby potravín a sa pestovať vlastné plodiny.

Okrem toho sa katolícka cirkev v mene zjednocovania stane súčasťou jednej svetovej cirkvi. „Potom sa objaví Antikrist, aby bol tvorcom falošného mieru a takzvaného konca vojny,“ varujú s upozornením, že mier sa bude týkať iba západného sveta, až kým sa Čína a Rusko nezapoja do svetových udalostí. Práve oni budú predstavovať hrozbu pre „beštiu s desiatimi rohami“, teda Európu, ktorú premôžu, ale tu nastolili komunizmus. Varovanie so strašným posolstvom končí modlitbou za zmiernenie dopadu tretej svetovej vojny.

Posledné varovanie. Neberte to úbohí hriešnici na ľahkú váhu!Za tip ďakujeme Marošovi.

Posted by Prečo ľuďom hrabe? on 6. říjen 2015

 

Autormi webovej stránky sú štyria katolícki laici, ktorých totožnosť nie je známa. Tvrdia, že proroctvá a vízie majú od nemenovanej katolíckej írskej vizionárky, matky a manželky, ktoré sa vzorne stará o svoje deti. Zverejňovaním a prekladaním zahraničných posolstiev chcú štyria Slováci menom Peter, Jaroslav, Martin a Mária osloviť nielen veriacich, ale najmä ateistov, ktorí o ich vizionárskom svedectve pochybujú.

Desivé cirkevné posolstvo na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: jezis-kristus-varovanie.webnode.sk)

 

Viac o téme: EvanjeliumProroctvoPosolstvo 432
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu