Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Edmania prinesie špičku súčasnej tanečnej hudby!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: PR)

V piatok 18. decembra budú všetky cesty partychtivých ľudí mieriť do Trenčína, kde sa bude konať prvý ročník projektu EDMania, ktorý láka kvalitným hudobným obsadením.

Elektronická tanečná hudba (EDM), podobne ako energia, ktorá nás obklopuje, má rôzne podoby. House a trance sú jednými z nich. Preto organizátor PartyMenu.eu v spolupráci s vydavateľstvom ArmadaMusic vybrali mix toho najlepšieho, čo zahraničná a domáca scéna ponúka. Pripravili tak pre návštevníkov lineup hodný nezabudnuteľnej noci! Dve desiatky DJov nedajú nikomu vydýchnuť už 18. decembra 2015 a budú servírovať tony energie pretavenej do hudobných melódií súčasne na dvoch stageoch.

Armadastageu bude veliť charizmatický Nór –Nilsen, ktorý bude hostiť ďalších kolegov: DavidGravell, Manuel LeSaux, MarkSixma. EDManiastage privíta hostí zo zahraničia – Blasterjaxx, GregoriKlosman, ChrisDavis, JoeyDale, JordyDazz. O reprezentáciu Slovenska sa na evente postará aj kvalitný česko-slovenský support na oboch stageoch: Bello, Drahosh, Driftmoon, Ekg, Kristy Jay, Mairee, Manene, Pico, Reorder, Richard Reynolds, Subgate a Unbeat.

Exkluzívnym mediálnym partnerom podujatia je rádio Europa 2.Viac informácií a vstupenky nájdete na www.edmania.euwww.partymenu.eu a na www.predpredaj.sk .

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu