Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ruská učiteľka (52) sa buchla do žiaka (14): Keď dal prednosť spolužiačke, prišla pomsta!

Julia Simonovová Zobraziť galériu (2)
Julia Simonovová (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Ruskej učiteľke, podozrivej z organizovania nájomnej vraždy svojho žiaka, súd predĺžil väzbu a súčasne nariadil ďalšie psychiatrické vyšetrenie kvôli pochybnostiam o jej príčetnosti. Oznámila to agentúra TASS s odvolaním sa na hovorkyňu Moskovského oblastného súdu, pod ktorý spadajú prípady v okolí ruského hlavného mesta.

Pekná učiteľka (30) zviedla žiaka (15): 50-krát sex bez ochrany, a potom... následky!

Päťdesiatdvaročná učiteľka hudby Julia Simonovová sa podľa vyšetrovateľov pokúsila najať zabijaka, aby zniesol zo sveta štrnásťročného žiaka, ktorý vraj neopätoval jej milostné návrhy. Učitelkin známy, expert na bojové športy, ktorý jej mal zabijaka zohnať, sa ale obrátil na políciu, a tak úlohu najatého vraha zohral prezlečený policajt. Učiteľku kriminalisti zatkli práve v okamihu, keď odovzdávala 100-tisíc rubľov (cca 1400 eur) za "prácu".

Chlapcovi sa v skutočnosti nič nestalo. Teda okrem prepierania svojho milostného života v bulvárnych médiách, podľa ktorých vraj dal prednosť spolužiačke pred učiteľkou, a tú potom žiarlivosť dohnala až k zločinu.

Žena po zatknutí popierala akúkoľvek vinu. Tvrdila, že si len prisadla do auta k mužovi, od ktorého si priala kúpiť mobilný telefón, a preto mu odovzdávala peniaze.

"Simonovová je na liečení, aby sa zistilo, či je zodpovedná za svoje činy, alebo nie. Potom bude vyhotovený druhý znalecký posudok," povedala agentúre TASS hovorkyňa súdu Jekaterina Igumnovová; prvý znalec u obvinenej zistil psychickú poruchu. Pobyt obvinenej v liečebni má podľa hovorkyne trvať pol roka.

Prípad sa dočkal značnej publicity v médiách a vyvolal aj úvahy školských úradníkov o testovaní duševného stavu učiteliek starších ako 50 rokov.

 

 

Viac o téme: Julia Simonovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu