Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyvolávanie duchov z tínedžerky (18) urobilo zúrivú beštiu: Dušu pri hre zapredala diablovi

Patriciu vraj posadli zlí duchovia
Patriciu vraj posadli zlí duchovia (Zdroj: Youtube/BREAKING)

LIMA - Hlbokým chrapľavým hlasom kričala 666 a naliehala na záchranárov, aby ju nechali ísť. Na nemocničnom lôžku museli dievčinu v divokom tranze upokojovať niekoľkí ľudia po tom, ako sa stala obeťou známej detskej hry.

Patricii Quispe (18) sa hra na vyvolávanie duchov stala osudnou. Stačilo, aby si do mobilu stiahla aplikáciu, ktorá má simulovať známu doskovú hru na vyvolávanie duchov a začala sa správať ako posadnutá diablom.

V kostole sa odohrávala obludná scéna: Kňaz z vrieskajúcej Češky na VIDEU vyháňal diabla!

Na desivom videu je vidno, ako mladá žena z peruánskej Limy silným chrapľavým hlasom kričí, zmieta sa, opakovane volá 666 a chce sa oslobodiť. Podľa svedkov sa s kamarátmi mala hrať na vyvolávanie duchov pomocou mobilnej aplikácie a keď prišla domov, rodičov jej podivné správanie mimoriadne vystrašilo. S penou okolo úst začala bľabotať silným chrapľavým hlasom. Kričala, aby jej dali do rúk telefón a po hospitalizácii sa zo všetkých síl vzpierala.

Dokázala vyvinúť takmer nadľudskú silu

Podľa zdravotníkov vyvinula bojovala s energiou zápasníka a bola nekontrolovateľná, kým sa im ju po polhodine podarilo utíšiť. Očití svedkovia a miestni obyvatelia si myslia, že ju posadli zlí duchovia, uvádza Mirror. Konečnú diagnózu a príčinu problémov Patricie však určí až psychiater, do ktorého rúk bude čoskoro zverená.

Viac o téme: Vyvolávanie duchovPosadnutosť diablom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu